Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дај за вечер дадете некој stream или па да дојдам кај некој дома да гледаме :ROFLMAO::P

Ептен не потценуваат сите, па и тука дел од фановите после дебаклот лани. Ќе биде многу слатко кога ќе ја лапнеме титулата во Лига на Шампиони оваа година :)

Ептен не потценуваат сите, па и тука дел од фановите после дебаклот лани. Ќе биде многу слатко кога ќе ја лапнеме титулата во Лига на Шампиони оваа година :)

Види, не е дека некој ве потценува. Сите знаеме која сила е Барса, само можеби оваа година не оставија впечаток како што знаеа во изминатите години. Се гледаат доста пропусти и слаби изданија во играта иако држите континуитет во Ла Лига, што е за поздрав.

Настрана што од Барса, ни Б неможам да смислам, глеам реално да ти ја доловам ситуацијата.

Инаку Јас сум од оние што буквално страв ги фаќа да дадат мислење како ќе заврши крајниот исход од овој дуел.. ама баш се може да се случи. :)

Чави, Фабрегас и Иниеста заедно на терен :facepalm:
Знае некој една добра утакмица да имаме изиграно, кога овие играле заедно од почеток?

ако памтам добро од ерата на пеп 2008 па наваму само леверкузен ко имаме тепано на гости во нокаут фазата

Знае некој една добра утакмица да имаме изиграно, кога овие играле заедно од почеток?

Цеск и Иниеста во добра форма(мора да играат) додека Чави не може да се седне на клупа и то.

Со Сосиедад втората играа тројцата, Иниеста како крило.

Víctor Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Xavi, Fàbregas, Alexis, Messi e Iniesta
ова го објавија сега мундодепортиво за пола саат ќе биде официјалниот, ама викаат дека според нивните извори ова е составот.

Знам јас, натпреварот Сити-Барса за саат ипол (ако играат сите 3ца) ;)
ако памтам добро од ерата на пеп 2008 па наваму само леверкузен ко имаме тепано на гости во нокаут фазата
Јас се сеќавам во 2010-11 во четврт-финале ги тепавме Шахтар во Украина 0-1 и Реал во полуфинале 0-2 на Бернабе.

Ќе ви направам call на скептицизмов со оглед на тоа каков баксуз сум :)

Според мене треба да игра Педро, за разлика од Санчез тој е корисен на поголем дел од теренот

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom