Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пораз од Билбао и нерешено со Осасуна и Леванте .
Ова мора да се случи секоја сезона , аман.

Ти ебам живот. Институција како Барса мора да трпи исфорсирани гнаси како антипатичниот Серхи Роберто. Чави е дефинитивно аут. Мислам дека нема шанса да дојде барем до 50% од она што беше. Фалеше Иниеста многу денеска. Санчез и понатаму си влече Меси фобија. Немаме џокер од клупа. На тимов му фалат најмалку двајца играчи. Кој фактор е тој Донгу не знам. Него не би го пратил ни цигари да ми купи. Не ми се верува кој се почна за Барса да игра. Кикснавме во лошо време, овие поени носат титула, ама тоа е.

Кога го испуштија златен Тијаго Алкантара, сега С.Роберто ќе ни биде џокер од клупа. :facepalm:
На овие гостувања се добива/губи титула.

Никој не можеш да го задржиш со сила. Тоа ѓубре избра да си замине и тоа е завршен муабет за него.

Кој фактор е тој Донгу не знам. Него не би го пратил ни цигари да ми купи. Не ми се верува кој се почна за Барса да игра. Кикснавме во лошо време, овие поени носат титула, ама тоа е.

Зошто? Што е Донгу крив во целава ситуација?

Ја зезна Тата вечерва со измените, а и Чави она што го промаши... :facepalm:
Али ајде, има време, тек започна втората полусезона. Ќе киксаме и ние ќе киксаат и конкурентите.

Не е играч кој може да направи разлика. Не гледам што неговото влагање допринесе.

Да, ама не е крив он што Тата го внесува во игра. Не влезе сам по своја желба Донгу.

Zapnaa so famoznata skola i nikako da otstapat od toa...Takvi fudbaleri ednas na 50 generacii se rodat....

А кој од клупа можеше да направи разлика?
Никој...

Тоа е најголем проблем годинава. Клупата е очајна како никогаш до сега. Затоа и напишав, најмалку треба двајца да се донесат. Немаме џокер.

Нека го вратат Деулофеу и Рафиња , а не Роберто и Донгу во прв тим да ги ставаат.

Епа за следната сезона дај им ги парталите на Тељо и С.Роберто, врати ги Деулофеу и Рафиња.
Донеси го Ројс, нека биде тоа и на сметка на тоа да си замине едниот од Педро или Алексис.

Требаше Тата да ги остави Цеск и Педро а не нив да ги вади. Ја би во оваа ситуација да ги извадеше Санчез и Монтоја а на нивно место Сонг и Тељо. Тељо се знае, класика ќе си игра на крилните позиции а Сонго во срцето на шеснаесетникот, да проба нешто со глава да фати кога веќе почнаа последните 5 минути да набацуваат. Или Сонг си иде на ДМ, Бускетс на местото на Пиќе, а овој ( Пиќе ) иде шпиц. Озбилно. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom