Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
iuWwybhHrDHGf.gif

Од кај испадна ова бре?
imam drugar u Holandija, so skauting se bavi i redovno relevantni informacii pisuva na fejs, a gledam i eden decko od Amerika sto izvestuva za inter so istovo info izleze. :D
Nemase da stavam da e nekoja bezvezna spekulacija, ovoj '' holangjanecov '' ( makedonec e ali zivee dolgi godini tamu ) obicno sve koga e naredeno izvestuva. Ke vidite denovive sto i kako, i dali ima vistina tuka, ja mislev znaete za ova, proveriv na temava ponazad dali e nesto pisuvano ali nisto ne najdov.

Не знам зошто не го пушти Сонг место Серхи па може Бускец понапред.

Пријатно сум изненаден од Масче, беше јак и во купот пред некој ден мислев дека е тоа исклучок ама очигледно е во добра форма

Zadovolen sum od remito so ogled na toa kakov tim se sezonava konite nie igravme bez Messi i Nejmr 45 minuti.Prezadovolen od odbranata,Pike i Maskerano site dueli gi dobija...Cudo kako se forsira Roberto a nema aber od fudbal....Se na se,dobro pominavme od ovaa derbi...

Игравме со одвратните дресови, а и Тата не го носеше среќното сако.
Со оглед на овие 2 факти, одлично е што не изгубивме.
Веќе 2 месеци бев уверен дека овој натпревар ќе заврши нерешено, ништо страшно.

Според мене најреален резултат од овој меч.. можеби не гледавме толку добар меч за око,бидејќи ова беше тактичко надмудрување меѓу двата тима и еден гол можеше да го реши цел натпревар,а Атлетико на крајот на мечот се радуваа како титула да земале, а не дека освоиле бод.. ќе биде тесно до самиот крај, комшиите денес со евентуална победа би се доближиле на 3 бода.. иначе мораме да ги пофалиме Пиќе и Маскерано кој навистина изиграа одлично и не дозволија некоја посериозна шанса за Атлетико..

На кратко пошто брзам.

Никако да сфати Тата дека Чави, Иниеста и Фабрегас не може да играат заедно. Секогаш кога играат они тројца се гуши цела средина. Тактичко ремизирање на двајцата.
Како што претпоставував одличен пресинг на Атлетико. Добро изиграа нашиве во одбрана во однос на какви киксови знаат да прават. Џабе беа и Меси и Нејмар овој пат. Срце ми застана кога видов како го собра Коста покрај линија Меси.
Уште сум на мислење дека Серхи Роберто е најфорсиран играч во историја на Барса.

П.С Тата без среќното сако.:)
Мора да го носи инаку слабо

Одбраната функционира перфектно до сега.
Да не се залетуваме, и лани одбраната функционираше во првиот дел од сезоната. Вистинските тестови допрва доаѓаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom