Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ако продолжи со овој ритам ќе добие друг договор. Прво со поголема плата, а после со поголема клауза. Не може да биде во најмалку платените фудбалери во тимот, а да има огромна клаузула.

Не сакам да го тупам повеќе, ама ај да се докажам. 50 милиони клаузула беше сосема логична одлука, повеќето во тимот имаат од 100 милиони нагоре се до 250 - Меси. Ќе биде глупо да го изгубиме Бартра, немаме многу на таа позиција.

Да се објасни Тата зошто на добиен натпревар го извадил најмоќниот состав и зошто не ги одмара? Епа ете го, Нејмар отиде аут.

Нејмар :(
Добро бе овие физиотерапевтиве, фитнес тренериве што прават? Цело време играме на граница на повреди..

Ова беше идеална утакмица за Нејмар и Меси да почнат да влегуваат во ритам, кој можеше да предвиди онакво нешто, се надевам дека не е ништо страшно.

Гадно изгледа, но овде оди во прилог тоа што е многу лесен.
BeIbv_GCYAA8Sz2.png:large

И татко му во публика не изгледаше многу загрижен, веројатно не ќе е нешто сериозно. Ќе видиме.

Ne e greska na Tata ili pa na fizioterapevtite,ednostavno losa sreka ili pa glup poteg na Nejmar.Profesionalni se u pm,ne znam kako se povreduvaat na sekoj 3 mec. Cel zivot igram fudbal edvaj 2-3 pati sum imal povreda,i toa ne od sopstven poteg...

Premnou greski pravime pri pasovite,mora da se podobrime vtoroto....

Nekoja vest za Nejmar ?

According to the first tests, Neymar has sprained his right ankle. More tests tomorrow.

Повреда на глужд, предизвикана од истегнување на лигаментот.

Што бараше во куп да го става стварно не ми е јасно , а имавме предност од првиот меч од 4 гола!!

Не е глуждот, коленото е. Фала богу со полесно ќе помине.
--- надополнето: 16 јануари 2014 во 23:18 ---
Сонг е убедливо најголемото срање од трансфер што сме го имале уште од времето на Чигрински.

aman ega i neymar po messi povreden
svarno nemase potreba i messi i neymar vo ist tim na pocetokot na recisi dobiena utakmica

Што бараше во куп да го става стварно не ми е јасно , а имавме предност од првиот меч од 4 гола!!

Па не играше многу во последно време, па му требаа минути за да влезе во ритам, затоа и Меси игра од почеток.

Изгубениот китап е наш vol. Фан Клуб: Барселона.

„Меси не е истиот, ги нема тие продори..“
-Beck's​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom