Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не отвара ништо, леле ќе се убијам

И мене ниеден сопкаст , ама ова го најдов , работи само треба да почекаш.

http://88.80.11.29/63824/watch-bein-espanol
http://88.80.11.29/74187/watch-atletico-madrid-vs-barcelona
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 21:52 ---
Можевме да го добиеме мечов , овие се израдуваа со ремито ...
Зошто го стави Роберто , само тоа не можам да го сфатам.

Се убија тактички Чоло и Тата.
Се на се јас сум задоволен од полусезонава, ќе биде весело до крај.

slabo nekako i vo dvete pol.
--- надополнето: 11 јануари 2014 во 21:55 ---
najdobro nereseno

Реков претходно дека нерешено.. Тврда утакмица и да не се лажеме, уште едно полувреме да имаше немаше да постигнеме гол.. Атлетико е тврд орев, не само за нас..Која и да биде екипа моментално ќе се мачи против нив.Тоа го гарантирам! Одлична тактика, одлично покривање..и пред се физички се многу силни.. Инаку Роберто воопшто не ми се допадна, не знам зошто го форсираат толку...

Не ја гледав, ама како и да е, задоволен сум со нерешеното.

Dobro be mora li sekoj trener da forsira nekoj bezvezen igrac?Pep Kuenka,Tito toa gadnoto so broj 20 ni imeto ne sakam da mu go kazam i sega Tata Mata rattata so nepismenovo S.Roberto

I gjuleto kelavo pak kazuva basni
Sent from my iPhone using Tapatalk

На кратко пошто брзам.

Никако да сфати Тата дека Чави, Иниеста и Фабрегас не може да играат заедно. Секогаш кога играат они тројца се гуши цела средина. Тактичко ремизирање на двајцата.
Како што претпоставував одличен пресинг на Атлетико. Добро изиграа нашиве во одбрана во однос на какви киксови знаат да прават. Џабе беа и Меси и Нејмар овој пат. Срце ми застана кога видов како го собра Коста покрај линија Меси.
Уште сум на мислење дека Серхи Роберто е најфорсиран играч во историја на Барса.

П.С Тата без среќното сако.:)

Ваков Пике го сакам, цврст и не се залетува, во заден џеб го стави Коста. И Масче одличен.
Алвеш од секогаш сум заприметувал дека му требаат неколку меча за да влезе во форма по пауза.

Страшно добро се тактички и физички спремни Атлетико, и осеќам уште 4 меча сезонава со нив, 2 ЛШ, финале Копа и последното коло.

На кратко пошто брзам.

Никако да сфати Тата дека Чави, Иниеста и Фабрегас не може да играат заедно. Секогаш кога играат они тројца се гуши цела средина. Тактичко ремизирање на двајцата.
Како што претпоставував одличен пресинг на Атлетико. Добро изиграа нашиве во одбрана во однос на какви киксови знаат да прават. Џабе беа и Меси и Нејмар овој пат. Срце ми застана кога видов како го собра Коста покрај линија Меси.
Уште сум на мислење дека Серхи Роберто е најфорсиран играч во историја на Барса.

П.С Тата без среќното сако.:)

http://en.wikipedia.org/wiki/Oleguer_Presas
5 години, 5!

412px-Oleguer_Presas_5979.jpg

види го бе:pos:

Не ја гледав, ама како и да е, задоволен сум со нерешеното.

тврд натпревар со малку шанси,подеднакви мали шанси,резултатот доволно говори......мислам дека сите се задоволни со бодот вечерва,од тренер,играчи,навивачи........

Одбраната перфектна.

На нападот му треба малку калибрирање ама и Атлетико одлично се бранеа.

Се на се, Атлетико е тим што може да се бори за Лига на Шампиони и Ла Лига до крај на сезона, а ние отидовме кај нив дома и изигравме нерешено. Ништо страшно.

TN:After the World Cup Xavi will leave Barcelona for New York Red Bulls. The deal is on the verge of being reached.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom