Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа, секогаш е задоволство да се победи екипа со големо име како Милан, без разлика во колку лоша форма се во моментов.

Ама да бидеме реални, немаше пенал, а и голот на Бускетс е малку сумљив, може имаше малку офсајд не се виде баш најдобро.
И за Пиќе, џабе зборите, добар беше и последно време е најдобар. Инаку ми се свиѓа што и со лоша игра победуваме.

Ама да бидеме реални, немаше пенал, а и голот на Бускетс е малку сумљив, може имаше малку офсајд не се виде баш најдобро.
И за Пиќе, џабе зборите, добар беше и последно време е најдобар. Инаку ми се свиѓа што и со лоша игра победуваме.

Друже постов ептен промашен ти е.
Пеналот си беше чист како солза,офсајд можеби имаше и не се виде најдобро.
Не игравме воопшто лошо,посебно во прво.. милан не ја помина средината.
Во второ се очекуваше милан да се подобри,но и покрај тоа направивме одлични шанси.
Победа чиста како солза,и заслужена 100%.

Бускетс не е сумњив, имаше офсајд, ама за пеналот сум сигурен дека го имаше, не зезај 3та Светска ќе кренеа Абате и компанија ако немало пенал, они еден збор не прозбореа.

Добро е,го скрши мразот Меси :)
Добри бевме,си обезбедивме прво место во група,сега наредни натпревари во ЛШ само Меси сакам да дава голови(може и Нејмар:love: некој гол да даде)
Добри потези видовме од Нејмар,штета што не влезе тоа кога ги издрибла сите.Се разбираат со Меси тоа е најбитно,дупли пасови ова она,има игра сакам да кажам.Маскерано(Шефот:pos:) денес беше на ниво,пресече многу топки и беше главен во одбраната.За Пике незнам што да кажам,солиден беше,авто голот не беше некоја голема грешка,сакаше да ја пресече,малку ја цивна и влезе,баксуз е за авто голови дефинитивно.

Imase 2 ili 3 priliki kade sto Nejmar mozese da izleze sam pred golot ako Xavi isprakase pasovi kako pred 3 sezoni,dolg pas preku odbranata...Glupo e sto ne probuva takvi pasovi...

Imase 2 ili 3 priliki kade sto Nejmar mozese da izleze sam pred golot ako Xavi isprakase pasovi kako pred 3 sezoni,dolg pas preku odbranata...Glupo e sto ne probuva takvi pasovi...

Приметив и јас истото.Такви (храбри) пасови моментално во Барса само Цесц прави,може и Буски да проба,а Чави последниве години некако на посигурно оди,можда си држи некој просек на точни пасови.

Приметив и јас истото.Такви (храбри) пасови моментално во Барса само Цесц прави,може и Буски да проба,а Чави последниве години некако на посигурно оди,можда си држи некој просек на точни пасови.

Од дома така го тераат, да држи просек :ROFLMAO:
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 14:55 ---

Од дома така го тераат, да држи просек :ROFLMAO:

Можеби имаше минимален контакт над Нејмар али како се фрли како автобус да го удри,а Буски беше во офсајд,но сепак заслуживме да победиме бевме подобри:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom