Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
povtorno nekako messi slabo go igrae,nekako povike topki podavaa igracite kon neymar
Ама да бидеме реални, немаше пенал, а и голот на Бускетс е малку сумљив, може имаше малку офсајд не се виде баш најдобро.
И за Пиќе, џабе зборите, добар беше и последно време е најдобар. Инаку ми се свиѓа што и со лоша игра победуваме.
Ама да бидеме реални, немаше пенал, а и голот на Бускетс е малку сумљив, може имаше малку офсајд не се виде баш најдобро.
И за Пиќе, џабе зборите, добар беше и последно време е најдобар. Инаку ми се свиѓа што и со лоша игра победуваме.
Imase 2 ili 3 priliki kade sto Nejmar mozese da izleze sam pred golot ako Xavi isprakase pasovi kako pred 3 sezoni,dolg pas preku odbranata...Glupo e sto ne probuva takvi pasovi...
Приметив и јас истото.Такви (храбри) пасови моментално во Барса само Цесц прави,може и Буски да проба,а Чави последниве години некако на посигурно оди,можда си држи некој просек на точни пасови.
Приметив и јас истото.Такви (храбри) пасови моментално во Барса само Цесц прави,може и Буски да проба,а Чави последниве години некако на посигурно оди,можда си држи некој просек на точни пасови.
Од дома така го тераат, да држи просек
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 14:55 ---
Од дома така го тераат, да држи просек![]()