Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Долго време го немаме тепано убедливо Реал,редно е да им се истуриме со едно 4-5 гола :)

(y)
Manchester United goalkeeper David de Gea (22) has asked his agent to be open to a possible future offer of Barcelona. [mundo deportivo]

Изгледа дека Реина сигурно доаѓа, само во пакет со кого, Де Геа, Куртоа, Тер Штеген?

(y)
Manchester United goalkeeper David de Gea (22) has asked his agent to be open to a possible future offer of Barcelona. [mundo deportivo]

Изгледа дека Реина сигурно доаѓа, само во пакет со кого, Де Геа, Куртоа, Тер Штеген?
David de Gea is given two year contract extension and £15k pay rise.

Колку што знам јас планот е да се земе голман за ефтини пари или пак без пари бидејќи и Валдес ќе го дадеме без пари. Така да голмани од типот на Де Геа отпаѓаат можеби и Куртоа.

Значи изјавата била само блеф од негова страна. Му успеал блефот.
каков блеф, никогаш нема кажано он во јавност ништо. Клубот му го продолжи договорот, уште лани имаше најави за тоа. :)

каков блеф, никогаш нема кажано он во јавност ништо. Клубот му го продолжи договорот, уште лани имаше најави за тоа. :)

Не знам како е во Англија. Ама во Шпанија нема изјави во весниците што случајно се наоѓаат таму. Ако е блеф, сигурно агентот на Де Геа го „протекол“ тоа до медиумите. Нормално не како официјална изјава.

Тие Реал вода у очи немаат, а не да можат да им парираат на Барселона сезонава. Единствено само индивидуален потег може да ги спаси. И двата тима имаат срање одбрана така да мислим дека ќе летаат голови на сите страни :D

Што финтата со овој Баланта од Ривер Плата нон стоп е на спорт.ес.Нашиве изгледа многу загреани за него

814651494.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom