Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Што сакаш да се случи кога нема ни цел месец поминато откако почнаа со тренинг. Претсезоната ни беше хаос.

Секоја предсезона е исто, или е Европско или Светско или Конфедераци тоа е кога 9 од 11 играчи ти се од една репрезентација

Е добро де,свесен сум за тоа. Нити го хејтав ни ништо.
Само реков,ништо повеќе.

Е, добро де, јас само си кажувам зошто изигра лошо не реков дека го хејташ... ;)

Секоја предсезона е исто, или е Европско или Светско или Конфедераци тоа е кога 9 од 11 играчи ти се од една репрезентација

Да ама оваа година беше посебно лошо тоа што имавме многу слаби противници. Како и да е, не ме плаши моменталната форма на Иниеста. Кога највеќе ќе треба он ќе биде во топ форма како и секогаш. Плус го имаме Цеск во одлична форма.

Земале пари шо играле со тие послаби противници, има време да се уигра тимот+парите ги имаме од пријателските. Втора утакмица втора победа овие се жалат ццц.

Alex Song je igrač sa najviše odigranih utakmica bez poraza (20) u historiji La Lige! Athleticov Careaga je prije 83 godine odigrao 15 utakmica prije nego je doživio prvi poraz i on je bio rekorder prije Alexa.:нинџ:
--- надополнето: 26 август 2013 во 14:51 ---

Ако не игра Меси во среда треба да играме со Сонг и Бускетс, да бидеме посигурни у одбрана, пошо резултатот на нас ни одговара. Сонг е злато играч, трча како луд, плус со Бускетс покрај него, кој е многу интелегентен друго ќе да е.

Валдес
Алвеш - Пиќе - Маскерано - Алба
Сонг - Бускетс
Фабрегас - Иниеста
Санчез - Нејмар​

Нема место сега за паника, се знае ние кога губиме поени во Примера (февруари - март)

Гледам сите се буните за вчерашниот натпревар, ама мене таквите победи ми се најслатки :)
--- надополнето: 26 август 2013 во 17:02 ---
Бабунски денеска тренирал со првиот тим (y)
Буски утре ќе потпише нов договор, до 2018та, со откупна клаузула од 150 милиони. (y)

Марка објави дека ПСЖ понудиле 40 милки за Педро. Нашиве ја одбиле понудата и рекле дека играчот не бил на продажба.
:pos:

Од тоа што го видов во последните 2 утакмици се плашам дека ова е последната сезона на Санчез во клубот.

Има ли некој надеж дека ќе се купи уште 1 фудбалер до септември?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom