Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Роналдињо ги средил забите, сега е ваков :icon_mrgr:

ronaldo1.jpg

Стварно ова е смешно, па дај бе само 1 играч купивте летово... толку да е скржав овај Росел, па пубо дај уба сума на пари за квалитетен стопер, сега читам 1 од овие 3 ке земале, шо мислите кој од овие 3 би бил најубо решение :pos:Otamendi (25) Eliaquim Mangala (22) Milan Biševac (30)

Не ни треба резервен фудбалер, ни треба класа дефанзивец. Што ќар ако купат некој од рангот на Масќерано или Бартра. Имаме ние такви фудбалери кои може да завршат работа во 80% од натпреварите ама оние малку екстра мечеви ја прават разликата од успешна до лоша сезона.

Види го ова ѓубре, ете ти 1 трофеј

With Martino having decided not to buy a centre back this summer, the club is keeping the option open of signing a player in January [sport]

Наздравје...:cenzura:

With Martino having decided not to buy a centre back this summer, the club is keeping the option open of signing a player in January [sport]

Наздравје...:cenzura:

И сеа испадна тате дека е крив што не купија одбранбен играч, а се гледаше од авион дека истото ќе се случеше без разлика кој ќе беше тренер.

И сеа испадна тате дека е крив што не купија одбранбен играч, а се гледаше од авион дека истото ќе се случеше без разлика кој ќе беше тренер.

Па не би рекол, да бев ја ќе ви го носев Силва или Вертонген:D

Иначе ако сакате да ви помине нервозата за одбранбениот играч, мислете малку низ какви времиња поминуваат фановите на Интер, Милан, Арсенал и со какви се играчи мислат да ја почнат сезоната

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom