Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
^ Која сличност(идентичност) во потезите... Ова е запрепастувачки :cuc:
Кој не го изгледа ова видео цело, пропушта многу.

Некои потези се буквално исти. copy-paste

Само што едниот е предавник, а другиот не :icon_mrgr:

Се заебавам, не ги имам гледано Лаудруп, Просинечки, Шустер и Роналдо кога играле во Барселона, па ми е сеедно што покасно играле за Реал.
Лаудруп го ценам ептен како тренер и мислам дека во иднина може да го очекуваме во Барса/Реал, затоа што е сметан како легенда и во двата тима.

Челзи ја кажа цената за Давид Луиз-50 милиончиња :icon_lol:

Абе само јас мислам дека ни требит барем уште едно засилување во средниот ред, па замена за Чави и Иниеста, освен Фабрегас шо би можел на нивна позиција да играт кој друг? мада и него појке го форсирет лажна 9ка.. ај лани Тиаго играше, ама сезонава кој ?Немат ваљда на Серџи Роберто да очеквиме...

Уште играч од средина да земат и ќе го достигнат врвот
--- надополнето: 13 август 2013 во 19:13 ---
El técnico pide al club que no ejecute operaciones desorbitadas porque confía en los centrales que ya tiene [MD]

Сеа ќе ја фрлат топката кај Тата демек овој не посакува централен бек и така ќе кинеме живци со Маскерано и др.

Со Мамаду Сако не поврзуваат.
Кој можеше да предвиди дека нема да купат стопер? Да беше ова некој друг клуб, сега ќе го застрелаа претседателот.

Со Мамаду Сако не поврзуваат.
Кој можеше да предвиди дека нема да купат стопер? Да беше ова некој друг клуб, сега ќе го застрелаа претседателот.

Од тоа што имам гледано од Мамаду Сако дечкото е ѕвер. Брз, висок, опасен со глава, јаде живи луѓе кога е еден на еден со нив и знае да игра со топката.

Не сум го следел доволно за да видам дали е тактички свесен и дисциплиниран, ама ако можеме да го земеме за било што под 20 милиони треба да го потпишеме, а мислам дека можеме со оглед дека Алекс, Тијаго Силва и Маркињос ќе бидат пред него.

Hemos pasado de Thiago Silva a David Luiz, de David Luiz a Agger, de Agger a Vertonghen, despues de Agger a Sakho, y por ultimo nos dicen que si falla la quinta opción están Otamendi y Mangala... Que será lo próximo, recuperar a Chigrinskiy? Esto es más que vergonzoso...

Hemos pasado de Thiago Silva a David Luiz, de David Luiz a Agger, de Agger a Vertonghen, despues de Agger a Sakho, y por ultimo nos dicen que si falla la quinta opción están Otamendi y Mangala... Que será lo próximo, recuperar a Chigrinskiy? Esto es más que vergonzoso...

Si.
--- надополнето: 15 август 2013 во 13:52 ---

Si.

Алексис Санчез на пријателскиот натпревар Чиле-Ирак постигна два гола и две асистенции.

Санчез сезонава играчиште.Пазете шо сум рекол.Иначе може некој да го преведе она од горе?

Санчез сезонава играчиште.Пазете шо сум рекол.Иначе може некој да го преведе она од горе?

По веста дека Барца сега се интересирани за некои анонимуси прочитав комент кој го споделив и тука а гласи: Прво бевме поврзани за Силва па Луиз, па Агер па после него со Сако, сеа биле интересирани за Отаменди, Мангала.... Што е следно, да го вратиме Чигрински, ова е повеќе од срамно.

Преминавме од Тијаго Силва на Давид Луиз, од Д.Л на Агер, од Агер на Вертонген, потоа од Агер на Сако, за на крај да ни кажат дека ако и тоа неможе опција се и Отаменди и Мангала. Шо е следно, да го вратиме Чигрински? Ова е појче од срамно..

Ако некогаш се прашувате зошто Меси е смешно облечен и кој стои позади тоа, еве го одговорот.:pos:
BRuEkzwCYAALBfi.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom