Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
За Давид Луиз не верувам дури не заврши преодниот рок. Овие сите изјави на Мурињно и на сите други страници настроени кон Челзи, не ми се веродостојни, исто ккако и некои шпански медиуми кои го тврдат спротивното. За Фабрегас беше цела сага, за Нејмар исто , триста информации. Мада мислам дека и Давид Луиз не заслужува да биде во Барса. Според мене е еден кловн од типот на многу бразилски играчи. Премногу киксови, премногу недозреани работи. Кога на сето ова ќе го ставам и Пике кој исто така знае да биде зелен...Незнам зошто не се сконцентрираат на друг одбранбен играч..овие неколку сигурно не се единствените на светов..

За Давид Луиз не верувам дури не заврши преодниот рок. Овие сите изјави на Мурињно и на сите други страници настроени кон Челзи, не ми се веродостојни, исто ккако и некои шпански медиуми кои го тврдат спротивното. За Фабрегас беше цела сага, за Нејмар исто , триста информации. Мада мислам дека и Давид Луиз не заслужува да биде во Барса. Според мене е еден кловн од типот на многу бразилски играчи. Премногу киксови, премногу недозреани работи. Кога на сето ова ќе го ставам и Пике кој исто така знае да биде зелен...Незнам зошто не се сконцентрираат на друг одбранбен играч..овие неколку сигурно не се единствените на светов..

Изјавите кои ги дава Мурињо ги пренесува и Barcastuff а групата ја води човек близок до ФКБ. Така да најрелевантен избор на инфо е таму. А во право си дека ова ќе биде шпанска серија се до крај на трансфер преоден рок.

Шо знаат нека прават ама еден од Агер и Луиз како знаат да донесат.
Логички е ако Луиз бара заминување од Челзи, нормално ако се точни шпрекулациите, пошо у Челзи има 4 квалитетни стопери, он, Тери, Кејхил и Иванович. Гледајќи го Мурињо од претходните сезони, може да се заклучи дека сака цврста одбрана пред се, ама Давид не ми личи на таков, така да Кејхил и Тери оваа сезона мислам дека ќе бидат првите опции на Мурињо. Додека пак кај на има загарантирано место, ако направи притисок врз управата и со добра понуда од околу 40 милиони мислам дека ќе може да се земе.

Шо знаат нека прават ама еден од Агер и Луиз како знаат да донесат.
Логички е ако Луиз бара заминување од Челзи, нормално ако се точни шпрекулациите, пошо у Челзи има 4 квалитетни стопери, он, Тери, Кејхил и Иванович. Гледајќи го Мурињо од претходните сезони, може да се заклучи дека сака цврста одбрана пред се, ама Давид не ми личи на таков, така да Кејхил и Тери оваа сезона мислам дека ќе бидат првите опции на Мурињо. Додека пак кај на има загарантирано место, ако направи притисок врз управата и со добра понуда од околу 40 милиони мислам дека ќе може да се земе.

Тери и цврста одбрана се одамна поими кои се далечни...
Тери ниту може да изигра цела сезона физички, ниту може да игра без киксови...

Тери и цврста одбрана се одамна поими кои се далечни...
Тери ниту може да изигра цела сезона физички, ниту може да игра без киксови...

Да, ама у побитни утакмици Тери со своето искуство покрај Кејхил и Кол и не би бил така лош.

http://www.chelseafc.com/news-article/article/3342354/title/mourinho-no-dramas

За да видите дека стварно има кажано дека нема шанси да се продаде Луиз. Прочитајте првите реченици.

Последно сега прочитав дека сте се заинтересирале за Вертронген.

Кога не го земаа Вертонген кога им се нудеше ко ку*ва позади МТВ, сега нека плаќаат тродупло повеќе, кој им е крив.

Дечки, искрено се надевам оти нема многу жестоко да загризите за Агер....а каков тандем би биле со Пике двајцата ball playing defenders....Агер е симбол за лојалност, борбеност, еден од ретките стопери на светот кои толку многу знаат да работат со топка.

Се шушка дека сме тргнале по Вертонген..колку глупава управа..Пред една година тој беше спремен да потпише за нас, но Тито и Росел не го сакаа, иако Де Бур рече дека е идеален за Барса..Замина во Тотенхем, стана најдобриот одбранбен во Премиер, ги остави зад себе сите..и сега мислат дека со една понуда од 27 милиони евра ќе го донесат. Тотенхем се опасни евреи, нема да се откажат така лесно од најдобриот играч после Бејл...

Каков Вертонген бе, они не можат да помирисат играчи послаби од него ќе тргнале по Вертонген. Нели гледате дека не лажат цело време за да полесно поминат овие 3 недели што се останати до завршетокот на преодниот рок

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Заврши натпреварот. Стрелци: Цеск, Нејмар и Пике :)

Тељо како моторче да има во газо.

kako sto vikaat martino i zubizareta najverojatno nema da se donese centralen defanzivec
ke se potpirame na puyol (koj sto se povreduva non stop) pike i maskerano
naebavme i ovaa godina vo odbranata :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom