Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Celta sources deny that their coach Luis Enrique will join Barcelona as successor of Tito Vilanova, who stepped down yesterday. [farodevigo]

Neka go donesat Laudrup, bidejki momentalno toj e najdobro resenie.

Ја сум за Јуп. Ама мислам мали се шансите па затоа типувам на Енрике.
Како и да е, кој и да биде мора да донесе квалитетен стопер.
Можеби ќе има и пресвртница во трансферите, ќе сака да продаде некој и да донесат некои нови.

Каков период на срања не следи упм. На Тито му посакувам се најдобро, а на управата и посакувам да си собира парталите и да фаќа магла. Единствено нешто што би ги извадило би била титула во ЛШ наредната година, која со оглед на тоа дека трансферите што ги направи Барса до сеа се срања и со оглед на тоа дека немаме ни тренер сега...е утопија.

Шител има инсајдери во клубот:pos: - го навестија луис енрике за нов тренер......како играч феноменален,идол за многу деца во негово време

Не ми се допаѓа идеата за Луис Енрике, катастрофа беше во Рома.

Речиси без искуство е во сениорска конкуренција, тоа што еднаш ни успеа финтата со Пеп не значи дека ќе можеме и со него. А и не знам како е можно кога тој пред 1 месец потпиша со Селта веројатно ќе треба да се плаќаат пенали.

Веројатно најбезболна варијатна е Лаудруп секако доколку тој сака да го напушти Свонси.

Со оглед на политиката на управата, не верувам дека ќе биде некое ептен звучно име..Луис Енрике мислам дека сеуште нема искуство за Барса..Од другите би сакал да го видам Лаудруп, и Хејкенс иако е не реално за овој вториот.. Кој и да е треба да сме спремни на еден период на адаптација.. Важно е тренерот да биде со голема храброст, она што можеби Тито го немаше, исто така сакам да поседува темперамент, харизма, не да биде само нем посматрач...

Ако може некако да го доведат Диего Симеоне , одличен избор би бил .

Ако ме прашате мене за тренер... Laudrup all the way.

Оскар Гарсија FTW, само што и тој си има проблеми со Росељ. А, во времето кога се шпекулираше за заминување на Пеп го кажуваа како најдобар ученик и многу можен наследник на Гуардиола.

Ricardo Barros (vice president Celta): "Luis Enrique is continuing with the preseason work. There's nothing going on at the moment."

BPtJ4geCIAAVs-9.jpg

skoro sigurno e deka ovoj tata ke bide noviot trener na b arsa
bas ke vidime sto ke napravi ovoj covek :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom