Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Пропаганда на Росел!

Новиот Ноу Камп не касни. Го откажаа затоа што беше идеја на претходното раководство.
Исто како што му ја одземаа титулата почесен претседател на Кројф и го префрлија УНИЦЕФ на грбот за да направат место за Qatar Airways.

Ако сме во толку лоша финансиска ситуација зошто сега се планира референдум за изградба на нов стадион?

Тоа дека Лапорта фалсификувал документи за остварен профит беше само изговор да се продаде Чигрињски и да се потпише со спонзор. За фалсификат се оди во затвор. Што не го пријавија Лапорта во полиција?
.... во полиција :D:D:D

Не ми се верува дека можеше да го земеме Тевез за 9 милиони. :tapp:

Не ми се верува дека можеше да го земеме Тевез за 9 милиони. :tapp:

За што да го земеме? За да му пречи на Меси како што му пречеше во репрезентација пред да го седнат на клупа и да одбива да се врати од Аргентина три пати годишно?

Заеби го не вреди.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Тоа дека Лапорта фалсификувал документи за остварен профит беше само изговор да се продаде Чигрињски и да се потпише со спонзор. За фалсификат се оди во затвор. Што не го пријавија Лапорта во полиција?
Има судски спор, мислам дека е уште активен.

Sun i Sport es пишуваат дека Барселона му понудила на Манчестер Јунајтед 12мил и Тиаго за Вејн Руни!
Мене не ми се верува дека ова би го прифатиле,али ке видиме ;)

Сите го знаеме Тито што е каков е и кој. Но со доаѓањето на Анчелоти ќе имаме мака во дуелите со Реал. Анчелоти е класа тренер во однос на нашиов. Тактички спремен, со големо искуство. Ќе биде пеколно во Ек Класико. Наназад пишав, Тито има кредит од мене уште оваа сезона. Многу ми е битно како ќе се покаже во дерби натпреварите, како ќе се покаже кога ќе треба да бркаме разлика или пресврт. Инаку што е муабетот дека Роура го отпуштиле? Не сум во тек со вестите, ако некој знае нека постира.

Сите го знаеме Тито што е каков е и кој. Но со доаѓањето на Анчелоти ќе имаме мака во дуелите со Реал. Анчелоти е класа тренер во однос на нашиов. Тактички спремен, со големо искуство. Ќе биде пеколно во Ек Класико. Наназад пишав, Тито има кредит од мене уште оваа сезона. Многу ми е битно како ќе се покаже во дерби натпреварите, како ќе се покаже кога ќе треба да бркаме разлика или пресврт. Инаку што е муабетот дека Роура го отпуштиле? Не сум во тек со вестите, ако некој знае нека постира.

Тито немаше една погрешна одлука пред болеста. Барем 3 пати победувавме со гол во 90+ минута заради негов потег. Не знам што е со муабетот дека е тактички слаб.

Анчелоти може е добар тренер, ама искрено мислам дека ни сам не е свесен колку го наебал.

Флорентино пак почна да си игра фудбал менаџер како кога отпушти Дел Боске. Еве денеска го купиле Иско. Кај планираат да го играат кога ги имаат Модрич, Озил и Кака во тимот веројатно ни они не знаат. Сега уште Бејл и Суарез да му ги купат и Анчелоти може да си даде оставка пред да почне сезоната.

Тито немаше една погрешна одлука пред болеста. Барем 3 пати победувавме со гол во 90+ минута заради негов потег. Не знам што е со муабетот дека е тактички слаб.

Анчелоти може е добар тренер, ама искрено мислам дека ни сам не е свесен колку го наебал.

Флорентино пак почна да си игра фудбал менаџер како кога отпушти Дел Боске. Еве денеска го купиле Иско. Кај планираат да го играат кога ги имаат Модрич, Озил и Кака во тимот веројатно ни они не знаат. Сега уште Бејл и Суарез да му ги купат и Анчелоти може да си даде оставка пред да почне сезоната.
Прво Тито го наследи тимот на Пеп, никаква измена не донесе, Масиа слабо ја користеше, свежа крв немаше. Тактички слабо се покажа со Баерн, никаква игра од Барса, никаков обид да смени нешто. Имаше лошо поставена игра со одредени тимови, без врска ги цедеше некои играчи кога не требаше, тупењето со Виља и држење на клупа. Јас лично сметам дека таткички е слаб и дека не е авторитет. Не знам дали ќе се зезне Реал или не но факт е дека имаат супер стратег со големо искуство кој поминал многу во кариера. Останува да ги видиме дуелите и кој кого ќе надмудри. Во однос на тоа кој кого купил Перез и каде ќе игра, ич не ме интересира тоа фановите на Реал нека си гледаат. :)

784957694.gif

ај да видиме како ќе се покажи во финале макар не ми се верува да го победи бускетс... бускетс еден флоп мава и целосен пресврт има утакмицата... нејмар треба уште да учи, ама добар е за 21година

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom