Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
sekogas bil vo pravo krojf
zasto ni bese vo ovoj slucaj nejmar

Жими к@#$% бил секогаш во право!

Кројф е секогаш многу умерен во изјавите. Ваква изјава значи само едно - Лапорта ќе влезе во следната кампања за претседателски избори, па време е да се почне со плукање против Росел.

Зошто ни требаше Нејмар? Затоа што нападот ни зависеше од неспособни кретени како Педро и Санчез.

Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 ---
Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 ---
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:26 ---

А, за Тито има нешто ново ? Да не иде негде во Септември ?

Кога се претседателските избори?

Дефинитивно моменталните луѓе што се на чело на Барса не заслужуваат да бидат ни на нискоразредна екипа , а камоли на тим како Барса. Росел дефинитивно губи ако се кандидира Лапорта , а јас сум 100 % сигурен дека смената на претседателот има врска и со заминувањето на Гвардиола. Што се однесува до Тито , многу жално што му се деси тоа со здравјето , али јас би му дал црвен картон без размислување. Професионално не е дозволиво за тим како Барса да се луксузира со помошен "тренер" од типот на Руора или како и да се викаше тој со мајмунската фаца , додека шефот на тимот се лечи таму некаде на другата страна на светот. Човече ако неможеш остај , има луѓе кои ќе го водат тимот 10 пати по професионално од тебе.

Дефинитивно моменталните луѓе што се на чело на Барса не заслужуваат да бидат ни на нискоразредна екипа , а камоли на тим како Барса. Росел дефинитивно губи ако се кандидира Лапорта , а јас сум 100 % сигурен дека смената на претседателот има врска и со заминувањето на Гвардиола. Што се однесува до Тито , многу жално што му се деси тоа со здравјето , али јас би му дал црвен картон без размислување. Професионално не е дозволиво за тим како Барса да се луксузира со помошен "тренер" од типот на Руора или како и да се викаше тој со мајмунската фаца , додека шефот на тимот се лечи таму некаде на другата страна на светот. Човече ако неможеш остај , има луѓе кои ќе го водат тимот 10 пати по професионално од тебе.

Финтата е што Тито сам дури побарал да си замине и кажал дека не е доволно способен покрај болеста да биде тренер, ама управава верувале во него...

Абе каква оставка на Тито, он да сакаше ќе си идеше, управата би немала што да прави при случај да тренерот не се чувствува адекватен за таа позиција. Ама нему му дојде ко 1 на 10 позицијата тренер на Барца и сеа сака да си тера додека си може

2016та се наредните избори.
Пред некое време, Росељ и официјално потврди дека ќе се кандидира за нов мандат. Според мене, тешко дека ќе го сменат. Претходните избори ги доби со убедлива разлика(најголема во историјата мислам), очекувам нешто слично да биде и на наредните.
Со оглед на тоа што Виља ќе си замине, не може да се рече дека Нејмар не ни е потребен. Ни треба млад играч кој ќе знае да постигне гол, да реши натпревар, да не зависи само од Меси. Талентот има, тоа е несомнено, е сега колку ќе се развие, зависи од него и од тренерот.

За останувањето на Тито, не сакам да коментирам. Болна тема ми е тоа. Некако, многу сум неодлучен. Ем сакам да остане, ем не сакам. :unsure: Мислам дека треба да му веруваме, да застанеме сите зад него, да му се даде шанса да го води тимот и наредната сезона. Од друга страна, скептик сум, еве гледаме уште сега има најави дека ќе отсуствува во септември, мора да оди да продолжи со терапијата во САД. Доколку е само тогаш, ОК е, но ако Тито отсуствува и потоа, во клучниот дел од сезоната, се плашам да не ни се повтори лошата форма од оваа сезона, кога Тито беше на лекување.

941760_669222819784604_971146391_n.jpg

Го сакате Лапорта назад? Па да останеше тој претседател до сега економски ќе бевме полоши од Валенсија, дали некој се прашува зошто проектот за реновирање на Ноу Камп касни со години ?

Само колку за информација последната година кога тој беше претседател во извештаите беше напишал дека клубот остварил добивка од 15 милиони евра, кога потоа се направи ревизија излезе дека остварил загуба од 80 милиони !

Штерген наредната година, оваа ќе дојде Реина и тој ќе биде тандемот за 2014/2015

Го сакате Лапорта назад? Па да останеше тој претседател до сега економски ќе бевме полоши од Валенсија, дали некој се прашува зошто проектот за реновирање на Ноу Камп касни со години ?

Само колку за информација последната година кога тој беше претседател во извештаите беше напишал дека клубот остварил добивка од 15 милиони евра, кога потоа се направи ревизија излезе дека остварил загуба од 80 милиони !

Пропаганда на Росел!

Новиот Ноу Камп не касни. Го откажаа затоа што беше идеја на претходното раководство.
Исто како што му ја одземаа титулата почесен претседател на Кројф и го префрлија УНИЦЕФ на грбот за да направат место за Qatar Airways.

Ако сме во толку лоша финансиска ситуација зошто сега се планира референдум за изградба на нов стадион?

Тоа дека Лапорта фалсификувал документи за остварен профит беше само изговор да се продаде Чигрињски и да се потпише со спонзор. За фалсификат се оди во затвор. Што не го пријавија Лапорта во полиција?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom