I
IBIZA SOUND
Гостин
sekogas bil vo pravo krojf
zasto ni bese vo ovoj slucaj nejmar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sekogas bil vo pravo krojf
Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 ---
Тито на почетоток на септември повторно ќе е на лечење во САД, повторно ќе се мачиме со машиновозачон.
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:25 ---
--- надополнето: 25 јуни 2013 во 13:26 ---
Кога се претседателските избори?
Дефинитивно моменталните луѓе што се на чело на Барса не заслужуваат да бидат ни на нискоразредна екипа , а камоли на тим како Барса. Росел дефинитивно губи ако се кандидира Лапорта , а јас сум 100 % сигурен дека смената на претседателот има врска и со заминувањето на Гвардиола. Што се однесува до Тито , многу жално што му се деси тоа со здравјето , али јас би му дал црвен картон без размислување. Професионално не е дозволиво за тим како Барса да се луксузира со помошен "тренер" од типот на Руора или како и да се викаше тој со мајмунската фаца , додека шефот на тимот се лечи таму некаде на другата страна на светот. Човече ако неможеш остај , има луѓе кои ќе го водат тимот 10 пати по професионално од тебе.
Кога се претседателските избори?
Шо бидна со Тер Штеген,ќе доаѓа или не?
Го сакате Лапорта назад? Па да останеше тој претседател до сега економски ќе бевме полоши од Валенсија, дали некој се прашува зошто проектот за реновирање на Ноу Камп касни со години ?
Само колку за информација последната година кога тој беше претседател во извештаите беше напишал дека клубот остварил добивка од 15 милиони евра, кога потоа се направи ревизија излезе дека остварил загуба од 80 милиони !