Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ете како може да се спасиш да не те бркат, стискаш заби последните натпревари и даваш гол секоја утакмица или па асистираш:D

Ја обнови повредата малиот.:tapp:

posle kolku utakmici vo LaLiga Messi ne dade gol ? znam 20 + bea..
inace ako gi pobedime narednive 3 utakmici ke go izramnime lanskiot rekord od Real so 100 osvoeni bodoj, a i ne saka taka teski prvo doma so Valladoid (lagano), pa na gosti so Espanol(ke ni ja daet :D) i doma so Malaga, iance mislev ke go izednacit ili nadminit Messi lanskiot rekod od 50 gola, ama tesko ova sezona i pomalce odigrani natprevari imase

Санчез чини околу 25м евра колку што знам јас останатото што се шпекулира до 40м се клаузули а како сме тргнале со освојување на Лига на Шампиони нема да земе пари од нас Удинезе

Инаку играта е очајна и незаинтересирана, да биде нервозата поголема ја чекам и 2ка (мислев дека ќе запнеме да освоиме 100 поени)

Вака/така со утепана игра влезе двојка :)

Не се смејте на дадениот гол на Виља, скоро цела сезона такви глупи хендикепирани голови примаме. :pos:

Старата повреда ја обнови... само не ми е јасно зошто не било соопштено од страна на медицинскиот тим доколку имало ризик од обновување на повредата. Бидејќи мислам дека Тито не би ризикувал да се повреди Меси на незначаен натпревар со веќе освоена Лига.

Старата повреда ја обнови... само не ми е јасно зошто не било соопштено од страна на медицинскиот тим доколку имало ризик од обновување на повредата. Бидејќи мислам дека Тито не би ризикувал да се повреди Меси на незначаен натпревар со веќе освоена Лига.
Од една страна и твоево држи вода, од друга страна нека одмара сега цело лето, нека се стабилизира како што треба, па во септември раат и од повреди и од се.
Подобро сега што ја обнови, отколку во септември да си ја сјебеше цела сезона од старт.
П.С. За тој што прашуваше, Меси застана на 21 по ред утакмица кадешто давал голови.

Инаку приметувате ли кога противникот ја има топката, веќе го немаме тој пресинг и враќање на топката за 4-5 сек. Е ова е дело на Тито

Е убо де,ќе му се даде една шанса да се покажи повеќе :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom