Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се согласувам со тебе дефинитивно. На страна тоа што Силва е топ играч, но 40 милиони за 29 годишен е претерано. На Барса не само што и треба штопер и треба и некој кој ќе биде играч за неколку сезони.T.Silva ima 29 godini i cesto se povreduva a Barca ke plati 40 M ili 45 M samo zatoa sto Tito go saka ? Da ti eb*m upravata glupa....
Епа колку бе брат? 40? Вие Гетце го дадовте на Баерн за 37 плус помлад и офанзивен играч.. дефанзивците секогаш се слабо платени, само Т.Силва лани 40 милиони тоа пошо шеиците се мрднати. Од 25 не доаѓа у предвид повеќе.Хумелс за 25м? Од каде сега ова? Ни Суботиќ за таа сума не би го дале. Иначе Хумелс мислам јасно кажа дека не планира да оди од Дортмунд, не знам шпанските медиуми оти уште пишуваат за тоа. Мора нешто да се пишува, јасно ми е. Иначе едно друго прашајне: Колку трансфер-буџет Барса ќе има летово? Лани нели 40м некаде беше ако не се лажам?
како се расправате ко од џеб парите да ги давате...Епа колку бе брат? 40? Вие Гетце го дадовте на Баерн за 37 плус помлад и офанзивен играч.. дефанзивците секогаш се слабо платени, само Т.Силва лани 40 милиони тоа пошо шеиците се мрднати. Од 25 не доаѓа у предвид повеќе.
50м плус она што ќе се земе од продажба на играчиИначе едно друго прашајне: Колку трансфер-буџет Барса ќе има летово? Лани нели 40м некаде беше ако не се лажам?
Геце имаше клаузула.Да немаше,50 милиони минимум ќе беше.Епа колку бе брат? 40? Вие Гетце го дадовте на Баерн за 37 плус помлад и офанзивен играч.. дефанзивците секогаш се слабо платени, само Т.Силва лани 40 милиони тоа пошо шеиците се мрднати. Од 25 не доаѓа у предвид повеќе.
Единствена шанса да го донесете овој,е самиот да сака да оди бидејќи Суботиќ му ја пукал девојката.И на крај ако не испадне ниеден од овие.....
Инаку еве ја таа слика од Хумелс...
![]()