Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
So Bartara i Fabregas sigurno ke dademe gol!

Ама кој курац играат Фабрегас и Педро. Овие двајца се најфорсираните играчи во тимов. Тељо на клупа дреме а овие играат. :facepalm: Бартра е катастрофа, не е за вакви натпревари и крај.

Уште малце и ќе ги решиме :vozbud:
Очаен тим и тактика на Тито. При една ваква ситуација, тој пак гледа да не прими гол. Пеп да беше сигурен сум дека ќе почнеше со 3-4-3. Ама не и Тито, он секогаш оди на сигурно.
Играта катастрофа, пак по старо си играат како ние да имаме 4:0 предност. Наместо при одземена топка одма да се тргне во напад, они ја смируваат и ја враќаат до одбрана :pos:

Bartra e ocaen , definitivno ne e za prv tim, no me zagrizhuva toa sto Xavi i Iniesta se totalno blokirani. Kakvo igraciste e Martinez , kade bea tie od upravata nego da go kupat....

Пиќе земал часови по гинење на терен кај професор Пујол. Спаси барем 3 чисти голови со клизач.

Сонг, Бартра, Алвес, Педро и Виља....фала многу, пријатно.

Чави од следна година на клупа повеќе него на терен. Фабрегас може и мора подобро од ова.

Bartra e ocaen , definitivno ne e za prv tim, no me zagrizhuva toa sto Xavi i Iniesta se totalno blokirani. Kakvo igraciste e Martinez , kade bea tie od upravata nego da go kupat....
И да го заебат со играње стопер? Не, нека си доминира во Баерн.

Иначе очекувам уште еден глуп потег во второ, а тоа е пуштање на Меси во ваква ситуација.

не се зезајте,како ја има темпирано формата баерн за завршетокот на сезоната - совршенство !

освоена е Ла Лига,нема причина зошто да се прогласи некаков неуспех сезонава,ако се знае дека втората половина од сезоната се изигра без тренер,а и зафатија неколку малерозни повреди.........

и доста ЏВАКАЊЕ за џабе,отприлика се стравуваше за сезонава со неносењето на халф и центарфор во тимот

So e kriv bartra? Koj vi e gaol?

Pedro neka se ubie. Po nego Vila. Botovi
So e kriv fabre so igra centarfor?
Koj e problemot so xavi, kakov kocnicar e stanat. Klasicen kocnicar. Mislev ke vidam borba, ova ko prijatelska.
Za so se cuvame za letnite podgotovki?

Bravo Tito. Baern ti igra tika-taka doma. Tezok strateg. Nikakov game plan. Bez mesi, so ovoj sostav za zal sme prosek.

И да го заебат со играње стопер? Не, нека си доминира во Баерн.

Иначе очекувам уште еден глуп потег во второ, а тоа е пуштање на Меси во ваква ситуација.
Istoto go mislam , nema potreba so glupiranje i vo vtoro poluvreme da se vnese Messi.

Страшна игра на сите почнувајќи од Педро, Виља, Чави, Иниеста...во второ даваме 4 гола секако

[5050] Fapping [NSFW]  Not Fapping (8ffqIM6).jpg

Заебавам се.

мора една чистка да се напрај во тимот како во 2008.. подолг период со исти играчи не бива... затруеност во тимот се јавува, ништо ново нема, истата игра ...
мора брзи и пробивни крила да се земат по секоја цена

Јохан Кројф (во деновите кога поставувавме рекорди во лига) : Тито ќе се докаже колку е добар оној ден кога ќе ја изгуби контролата под нозете..Оваа доминација нема да трае вечно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom