Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гуаита​
Дани - - - - Хумелс - - - - Силва - - - - - - Алба​
Бускетс​
Цеск - - - - - - - - - Иниеста​
Меси - - - - - - Фалкао - - - - - - Нејмар​
Од блиски извори до клубот(комшијата на Росељ), дознавам дека ова ќе биде тимот за наредната сезона. :свиркам:
пак од кај бекојте ќе не бушат :icon_lol:

Само едно не ми е јасно, зашо го напаѓате Алвеш?
Дечкото ни е најдобар у тим, секад покрива на време игра и бек и крило, трча ко луд.

Дали е можно Патетико да биде толку очајна екипа...борба за второ место со директниот гратски ривал, натпреварот се игра во сендвич помеѓу 2 полуфинални утакмици во ЛШ што ривалот ги игра додека они одмараат, и врв на се ривалот игра со втор состав. И ова после 15 години без победа над истиот најголем ривал. Најдобри беа кога беа во втора лига, ебате дегените.

И не ми го спомнувајте Фалкао, дечкото се изгуби ко кур на ТВ 1000.

Братучеди можете кај нас да се изнапазарите... еве достапни се Карваљо,Пепе... плус ако го земете Пепе Албиол ви го даваме гратис... нели вие собирате играчи од шпанската репка? :D

Братучеди можете кај нас да се изнапазарите... еве достапни се Карваљо,Пепе... плус ако го земете Пепе Албиол ви го даваме гратис... нели вие собирате играчи од шпанската репка? :D

Дајте ни го Озил, ние ќе ви ги даеме Педро и Санчез:D Може и Валдез ако сакате

Гуаита​
Дани - - - - Хумелс - - - - Силва - - - - - - Алба​
Бускетс​
Цеск - - - - - - - - - Иниеста​
Меси - - - - - - Фалкао - - - - - - Нејмар​
Од блиски извори до клубот(комшијата на Росељ), дознавам дека ова ќе биде тимот за наредната сезона. :свиркам:
Музичка желба ? :D
Иначе ако се земе само Нејмар,а не плус и некое друго крило,ондак нека го играат Дани како десно крило,10 пати е подобар од Педро и Санчез,и во дриблање и во пасови и се....Нека игра Адриано десен бек и точка...Жими се :icon_mrgr:
Иначе,од овие 5 меча потребна ни е 1 победа и 1 нерешено така ?

We will turn it around for sure," Thiago predicted after the game

На кои халуцигени дроги ви е дечкото???

Приметивте вчера дека Валдес ја одби капитенската лента? Кога излезе Чави, а влезе Меси требаше тој да ја земе, ама тој најверојатно одбил, па затоа ја зема Меси.

Приметивте вчера дека Валдес ја одби капитенската лента? Кога излезе Чави, а влезе Меси требаше тој да ја земе, ама тој најверојатно одбил, па затоа ја зема Меси.
Víctor Valdés
La cesión del brazalete de capitán a Messi durante el partido de ayer no fue por otro motivo que por un problema con la talla. Al no poderlo ajustar con comodidad a mi brazo tomé la decisión de cederlo en medio del partido.

А да преведете за нас обичните смртници :)

А да преведете за нас обичните смртници :)

Демек немало други мотиви што не ја зел траката, туку за време на мечот не можел да ја намести.

Ете и на англиски:
Valdes: "I gave the captain's armband to Messi yesterday because I couldn't adjust it properly in the middle of the match."

Би ви препорачал да го гледате овој клип, добро не се важни сцените туку текстот е тоа што треба да се чита!
Насловот е: Меси е пес!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom