Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ete gi drvcata nasi vo poslednata minuta gol primija :)
golema srekja sto ja obezbedivme la liga mnogu porano,inaku tesko ke bese

Kako ne mu e sram ej....Se narekuvaat najdobri a bez Messi ne mozat da prdnat....Bez nego sme ekipa kako Bilbao,Betis,Valensia...
Kako be moze da primaat gol vo 90+ ama bas na sekoj eban mec koga treba da drzime rezultat ?

Пак примија гол на крај:pos:

Леле бе...како бе не можат да издржат без да примат гол.
Мора да ја засилиме одбраната, макар и цел буџет нека отиде за тоа!

Очајна е играва. Меси на нив им е мотор, мотивација и психолошка подршка. Без него се изгубени. Сосема заслужено Билбао си зема бод. Во прво Чави, сега Фабрегас играше во одбрана. Пике како да почна да бега од одговорност веќе. Среќни да сме што го имаме генијот.
И не знам што бараше Иниеста да влезе. Знае и Тито дека со Билбао секогаш имаме мака. Требаше да затвори малку.

Само темелна реконструкција му е мајката.
Рече Тито демек по 1 натпревар не може да се суди и да се кажува кој треба да си оди, ама ова веќе не е само 1 натпревар, цела втора полусезона играат вака очајно.
Одбраната е целосна за ремонт. Не еден, туку 2ца врвни стопери треба да се донесат. Во нападот да се исфрлат некои срања(Педро, Санчез) и да се донесе играч кој знае да даде гол, оти без Меси сме потпросечна екипа.

Мислим дека место Ремунтада против Баерн појќе ни треба РЕМОНТада летово :( за жал само тоа е спасот изгледа, толку несигурна Барса не била одамна.

НИКАКО повеќе Фабрегас да се игра во напад! Подобро нека ги ротира со Чави по една утакмица него вака да се килави.Педро последниве 10 утакмици е буквално невидлив и најслаб од сите.Санчез последно време игра добро, асистира и дава голови,можеби не е нешто претерано добар ама се труди.Денес и Сонг делуваше добро и мислам дека заслужува оголема минутажа.:cuc: Меси:cuc: -некој погоре пиша дека без него сме просечен тим како Бетис или Валенсија и мислам дека е во право,без Меси другите играчи како да немаат мотивација за игра,лежерни се и не се замараат многу многу.

Никој не прокоментира за кловнот, аман веќе тој удар се брани нити премногу силен ниту премногу прецизен. Изгледа него побитно му е да се слика за Men's Health. Да сум на местото на Тито ке го играм Пинто до крајот на сезоната.

Кој удар? Немаше шанси Валдес нити било кој друг голман да го одбрани тој удар.

Ај Дортмунд нека го продадат и Левандовски па да решат дека не го продаваат Хумелс да се спасиме.

Еве Анчелоти ако оди во Мадрид ќе може да го убедиме Силва да притисне за трансфер. Исто и Компани се збореше дека сака да си иде од Сити.

Нека земат еден врвен бек прво па после нека го купат и Хумелс ако сакаат.

Гуаита​
Дани - - - - Хумелс - - - - Силва - - - - - - Алба​
Бускетс​
Цеск - - - - - - - - - Иниеста​
Меси - - - - - - Фалкао - - - - - - Нејмар​
Од блиски извори до клубот(комшијата на Росељ), дознавам дека ова ќе биде тимот за наредната сезона. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom