Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво повеќе од очигледно е тоа дека Пеп многу ни фали и дека Тито не е тренер за да води ваква екипа(потфрли на сите битни натпревари годинава).
Како второ сите сме за тоа да се направи чистка во тимот и да се донесат неколку квалитетни играчи.
Како трето мора да се смени барем нешто во играта,да бидеме подиректни,да има повеќе шутови кон голот,да има поголема слобода на игра кај играчите и сл.
Не ми смета тоа што испаднавме од тим како Б.Минхен,туку неможам да поверувам како може една Барса да не успее да создаде ниту една шанса против тим кој игра отворен фудбал,тоа треба да се земе во предвид и под хитно да се смени нешто.
Можеби е и добар овој дебакал(и уште подобро ке биде да ја изгубиме и наредната утакмица) за да почнат посериозно да ги сваќаат работите и раководството и тренерот,а најмногу играчите!
Ne ti smeta so sme ispadnale? Ebati navivacot ako ne veruvas deka barca ke tepa so 5:0 i ke odi finale!

Ne ti smeta so sme ispadnale? Ebati navivacot ako ne veruvas deka barca ke tepa so 5:0 i ke odi finale!
Абе брзи не ми смета што испаднавме од тим како Б.минхен,ќе ми беше далеку повеќе криво на пример Реал М. да не декласираше вака.Иако би сакал да одиме понатака сепак не верувам дека може да се деси такво нешто.И тоа што не верувам дека ке одиме понатака не значи дека не навивам за Барса или слично,туку едноставно сум реален.

Хумелс е иначе единствениот дефанзивец што направил кикс во историјата на фудбалот.

Абе ОК ама смешно испадна пошто цело време го ставаме на идеален тим за следната сезона, и оп он со ала Маскерано стајл

Ако има еден играч на Дортмунд што беше лош денеска тоа е Хумелс. Секој втор пас му беше грешка.

Ако има еден играч на Дортмунд што беше лош денеска тоа е Хумелс. Секој втор пас му беше грешка.

Море секој пас му беше грешен, баш цело време го пратев ради тоа што го поврзуваат со нас.
--- надополнето: 24 април 2013 во 22:49 ---
Инаку шо викате да напрајме трампа Меси-Лева:pipi:

Море секој пас му беше грешен, баш цело време го пратев ради тоа што го поврзуваат со нас.
--- надополнето: 24 април 2013 во 22:49 ---
Левандовски потпишал за Баерн....

ummm-no.gif

Левандовски потпишал за Баерн....
Нема потпишано.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom