Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Иниеста и Валдез,другите заспани се.Тито треба двојна замена да направи уште одма Меси-Виља и Педро-Санчез.

4ad48548278aa05cd8dc5dda3de255a8_large

:icon_lol:

Искрено мислам ако не може да игра 90мин, треба да стартува. Се надевам ќе постигнеме први гол оти ако примаме први потоа нервозата ке си го направи своето и притисокот од публиката и ке имаме проблеми !
Ете се случи тоа од што се плашев да се надеваме дека сме способни да изедначиме на 1-1

Задоволен од пласманот, незадоволен од играта. Анализа во наредните денови сеа не сум у стање :icon_lol:

Послаба екипа од ПСЖ не сум гледал одамна, без никакви квалитети како тим. Мислев дека Анџелоти може повеќе ама очигледно го преценив. Среќа за нас и ајде дајте го Дортмунд да гледаме атракција

Слаба игра посебно прво полувреме, најдосадното некад кое ги играла Барса. Одиме понатаму. Visca el Barca.:)

Барса, првата екипа во историјата на ЛШ што 6 сезони по ред се пласира минимум до 1/2 финалето.
Секоја чест момци.

Од играта не може да се биде задоволен. Најдобри минути ни беа тие од кога влезе Меси па до голот на Педро, останатото ептен слабо како за на Кампот. Посебно после израмнувачкиот гол делуваа изгубено. Неможеа три паса да сврзат.
Како и да е, у 1/2 финале сме, може оваа генерација да извади уште неколку бриљантни игри и да дојде до големото финале на Вембли, а за таму го имаме рецептот. :)

Слабо ама доволно за пласман во полуфинале.Меси и повреден е најдобар :)

Јас сум задоволен.
Битно е што поминавме понатаму, а не е битно дали на некој му се допаѓала или не му се допаѓала играта.

Го ебавме ежот без Маскерано и Пујол во полуфинале.

Многу тешко ЛШ оваа година.

Сакам со Баерн да се паднеме пошо послаби се на 2 утакмици германците и у финале со дортмунд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom