Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Bloddzeed стримува, ама на AceStream, не на сопкаст. Слично програмче е, симнете го, засега нема најава за сопкаст.

Ок бе зошто вакви фејлови се случуваат ? Педро пред Санчез ?Знам дека овој вториот е дрво ама пак првиот сезонава е подрво од него...
Тежок меч не очекува,но се надевам дека нема да има потреба од Меси.Ако нема да имаме првото полувреме добар резултат,ондак мора да се ризикува со Меси па макар и да се влоши неговата повреда...
Како и да е,со среќа...
--- надополнето: 10 април 2013 во 20:26 ---
п.с : ОБН Босанска ќе има пренос на мечот !

Bloddzeed стримува, ама на AceStream, не на сопкаст. Слично програмче е, симнете го, засега нема најава за сопкаст.
Има некоја финта со подесување на програмчево?

Пошто имам 10 MB/s врска, а чекам по 1 минута стриминг за 10 секунди непрекинато видео.

Dali ima nekoj drug OBN ???? Zosto kaj mene e crna slikata a zvukot e normalen ....

Нон стоп буферинг ми прави а неговите стримови се префектни. Јас сум на телекабел

Слабо и со стримови и на теренот. Се молам да не примиме први гол оти лошо ќе биде. Знае некој кога последен пат на Ноу Камп утакмица завршила 0-0 ?

Не заслужува Барселона пласман во 1/2 финале. Никако. Срамота е цело полувреме шут во гол да немаат.

Kolku cudni sme bez Messi.....protivnikot ne osetuva nikakov rizik od Barcelona....

Меси под хитно да влезе второ полувреме!

Ај нека го најде некој гифот Меси кај шо се тресеше сиот, изгледаше како да дрка :D

Iniesta e katastrofa vecerva , mnogu pogresni dodavanja , neka izleze a na negovo mesto Alexis , levata bekovska pozicija ni e prazna , se prenatrupaa Xavi , Iniesta i Fabregas vo sredinata .

Тој Виланова нема врска ..Педро, не играл 3 утакмици, вечерва 1 состав...
Никако не сме опасни по голот...ништо чудно да победат псж..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom