Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Плукањето кое го даваме на Санчез се однесува на неговата психолошка неспремност. Санчез трча, знае да дрибла, добро се гради, се враќа назад. Но проблемот кој го има е реализацијата, сам пред гол или на нафрлена топка он промашува. Такви зицери во вакви натпревари како со ПСЖ се премногу важни. Секој гол е битен. Додека тоа не го среди не може да се нарече добар играч како што дава изјави кога игра во Јужна Америка со репрезентација. И таму го има истиот проблем.
Во однос на Меси убеден бев дека не е ништо страшно. Ќе го средат во брзо време. Проблемот кој го имаме ќе биде само одбраната Пике со X, односно кој ќе му биде партнер. Се надевам дека летниов трансфер период, после се ова годинава, клубот ќе донесе добар и квалитетен DC, кој
ќе биде идеална замена за Пујол. Експерименти со Маске и останатите, веќе не поминуваат.
Верувам дека ќе ги поминеме ПСЖ. Тоа што публиката ќе го направи на Кампот, е огромна мотивација за момците.

Anims Маске. :)

Да беше Пеп глава оставав дека ќе почневме со Пике-Буски назад и Сонг како ДМФ. Како и да ја свртиш, Бартра не е сеуште за овакви натпревари.

Да беше Пеп глава оставав дека ќе почневме со Пике-Буски назад и Сонг како ДМФ. Како и да ја свртиш, Бартра не е сеуште за овакви натпревари.
Може и Адриано ке биде ДЦ, не сум сигурен дали ќе се опорави од повредата ако да може и тој да игра. Се секаваш на Ел Класико

Одличен беше Валдес вчера и ова тролањето за голот не е оправдано ама сликата е прејака
43077_570x420.jpg

Лесно ќе беше да го имавме Адриано, ама колку што знам нема да се опорави он за една недела.
Ако е така, тогаш он ДЦ, и онака универзалка е човекот :)

Абе, што се плашите за тоа кој ќе игра стопер. Па кралот е тука, нема потреба од загриженост!
tumblr_li4ixa5Goj1qe63m2.gif

Повеќе и подобри шанси имавме без Меси во второ вчера. ФАКТ!
Само што го немаше Меси да поентира во напад, туку го гледавме Санчез.

Сепак не било ништо сериозно со Меси,така и претпоставував !Според мене,добро му дојде ова мала повреда,барем вака ќе одмора викендот сака нејќи,ако беше спремен пак ќе играше :D...Со него во Кампот не треба да имаме тешкотии со французиве...
Е сега за одбрана,ако е можно да игра Аби тоа ќе биде одлично,ако не ондак или Сонг или Бускетс.Батрта се уште не е спремен за вакви мечеви а Адриано не верувам дека ќе се опорави за една недела....
Само едно не ми беше јасно вчера,зошто Меси играше премногу лево и тоа во средина ???? Не е многу ефикасен таму...
Ако управата нема да донеси 2ца квалитетни ЦБ,нека се гонат у пм сите заедно со Росел,ова веќе смешно стана...

Реално гледано ако игра абидал реваншот ке биде лошо,човекот нема играно 15 месеци фудбал,не ми се верува дека ке биде тоа што беше.

Не верувам дека ќе игра Абидал. Нема теоретска шанса. Кондиционо таков напорен натпревар нема да може да издржи после 15 месеци неиграње. Или ќе одиме на варијанта Пике - Бартра или ќе играат Пике - Бускетс/Сонг. А не е ни чудно да го видиме Монтоја како DC.

Adriano, recovering from a thigh injury since mid-March, will be available for Wednesday's Champions League game against PSG. #ucl [sport]
Konecno dobra vest.Moze da igra so Pike kako CB :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom