Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја удри Бартра, кој кур ви е крив Валдес тука? Кога го бранам јас, тогаш можеш да бидеш сигурен дека не е крив. Паничарат цело време, пуштаат нон стоп да ги напаѓаат, контра добра немаме одиграно 100 утакмици.

Ах бе, 4 минути неможеа топката да ја задржат, ебате паничарите ебате, у 94-та примаме гол :tapp:
Линискиот слепец невиден, метро офсајд "неможеше да види", гад гадосан...
Со 1-2 друго ќе беше, вака со 2-2 ништо не е решено.

Меси неколку недели аут. :(

п.с. Алвес најбољи утакмицава.

Valdez ne sakam poveke da go gledam vo tim!!! Ako treba Pinto neka brani. Pokraj toa sto nema da igra Messi , ostanuvame i bez Mascherano , mora Bartra narednite mecevi da se voigruva.

Колку сте хендикепирани од 0 до Виктор Валдес?

Тури му к на Валдез, барем спаси нешто 2-3 пати. Луѓе ние требаше 0-3 да водиме она ретардираното напред не знае топка да допре добро кој скаут го донесе во Барса да го ебат во очите...Алекшит да ти ја масакрираат фамилијата ти последен да бидеш да патиш и пак нема да сум задоволен, толку лев играч немам видено во Барса. 15ти сме биле на табела, Олегер играше за нас ама овој е најголем талент на тротоар се сопка они му даваат ЛШ да игра и милиони да зема.

Како можеше судијата да не досуди офсајд на голот од Ибра не ми е јасно.Мамето негово,слепец,клошар...

Зар се сомневате дали Меси ќе игра вториот натпревар ???? :icon_lol:

Значи без Маскерано и Пујол. Со Пикенбауерот и Бартра како стопери.
Меси засега под знак прашалник нека остане иако верувам дека ќе игра, не изгледаше толку сериозно, мислам дека повеќе го извадија за да не стаса до сериозно работава. Е ако не игра, со дудукон Фабрегас, оној со штаки место нозе (Алексис) и Виља кој денеска жив го немаше.
Па ова поинтересно од ремунтадата ќе е бре.

534062_504893396242181_546823608_n.jpg

...........................

Значи без Маскерано и Пујол. Со Пикенбауерот и Бартра како стопери.
Меси засега под знак прашалник нека остане иако верувам дека ќе игра, не изгледаше толку сериозно, мислам дека повеќе го извадија за да не стаса до сериозно работава. Е ако не игра, со дудукон Фабрегас, оној со штаки место нозе (Алексис) и Виља кој денеска жив го немаше.
Па ова поинтересно од ремунтадата ќе е бре.

Само да те потсетам на едно има кога веќе зборуваш за стоперската позиција ..... ЕРИК ;)

Dobro be sto vi e kriv Valdez ? Topkata se udri vo Bartra i go smeni praavecot.Samo za plukane ste....Posle Alves najdobar bese Valdez.Gi broese nekoj kolku topki fate ?
Ne veruvam da e nesto seriozno so Messi,nemase da prodolzi da igra ako bese taka,plus i nasmean bese,ne enesto seriozno :)
Inace Maskerano prezrtvuvno igra ama deka e glup e.Koga znaes oti na karton si za da ne igra naredniot mec,sto letas ko smotan...
Sancez dobar,ama koga ide rabotata da dade gol,se smrznuva,ne znae kako sutira....

Inace dobar rezultat,so ogled na toa kako pocnavme prvite 30 minuti...Na kampot ke gi polnime....

Мислам дека Валдес не беше крив за голот,Батра му го смени правецот на топката,а не ми е јасно зашто толку го хејтате Санчез кога изигра супер,јес да промаши еден зицер али се извади со пеналот кој беше над него.Ако не игра Меси наредна тешко ке ни биде :(

Само да те потсетам на едно има кога веќе зборуваш за стоперската позиција ..... ЕРИК ;)
Абе можеме колку сакаме бајрам со мозокот да си правиме, ама шансите да заигра Абидал на реваншот ти се еднакво пропорционални со шансите Меси да премине во Реал летово!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom