Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Еве зошто Барселона се сака, еве зошто за Барселона се живее, еве зошто Барселона е ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VISCA VISCA VISCA ....... ПОБЕДА ЗА МАЕСТРО ТИТО ВИЛАНОВА ..... ПОБЕДА ЗА ВЕМБЛИ !!!!

П.С КАЖАВ НЕ ПИШУВАМ ДО КРАЈОТ НА НАТПРЕВАРОТ, ВЕ ЧИТАВ И САМО СЕ ЧУДЕВ КАКО Е МОЖНО ,, НАЈВЕРНИТЕ " НАВИВАЧИ ТОЛКУ РАНО ГО ОТПИШАА НАЈДОБРИОТ ТИМ НА СИТЕ ВРЕМИЊА, КАКО ???? ПА ЗАР УШТЕ СЕ СОМНЕВАТЕ ВО БАРСЕЛОНА ?????

Честитки момци.Ја заслуживте победата и пласманот во 1/4финале па со среќа во понатамошниот дел од ова натпреварување.

Значи овој Жорди Алба нема смрт... колку многу претрча, мислев ќе погине на крај. Браво, секоја чест! Ми се плаче од радост! :love:

Ајде нека ни е честито победата и пласманот понатаму, ајде сега да ги видам дали ке прашаат дека е МЕСИ:)

Браво играчиШта!!! :vozbud:
Изигравме без грешка,со срце,изгинавме на терен.
Каков Пеле,каков Марадона,МЕСИ е професор доктор примариус,чудо на планетава!!! :cuc::cuc::cuc:

Barcelona sesaka sodela:vozbud:

Vakva igra ne pamtam koga sme prikazale, ednostavno perfektno osven Pedro:tapp: Na seta taa radost celo vreme mi idese da go fatam za usi da go izvadam nadvor.

Oprosteno im e se :) Cestito neka ni e

ovakva igra odamna nemavme videno:)
sto znaci da imame kiler kako villa vo timot i da si sedi na klupa:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom