Iceboy
Porque somos LOS MEJORES
- Член од
- 23 октомври 2008
- Мислења
- 17.281
- Поени од реакции
- 17.958
Тешки да ги поминеме Милан, прв ќе бидам у фан-клубов шо ќе се извинам што ме демантиралеНешто ме тера да верувам дека Тито ќе успее да го помине Милан, не знам зашто имам такво чувство. Инаку ова за таткото на Меси го читнав и на баркастаф и на месистаф. Не успеав да најдам инфо од весници.
Еве од каде искочи веста.
https://twitter.com/BarcaUp2Date/status/308338497989771267
Истото и за Санчез го викав кога го пратија Афелај на позајмица, тешки и он да ме демантираше, ама дудукот сам неможе да се демантира дека е слаб, стасал други да демантира.
Ама со оглед на залагањава у последниве утакмици, прватни проблеми на Меси, нападов ако не е он нема кој гол да даде, одбранана за која што видов еден многу добар натпис (Even Oskar Pistorius has better defence than Barcelona) со кој се се објаснува, баталете муабети од типот за 10-годишни деца, верувајте во тимов, тимов може, докажал порано и останато.
Знаеме дека може тимов, сигурно преку ноќ не заборавиле да играат фудбал, ама едноставно им дојде период кога коцките премногу лошо им се поклопија, со болести на сите страни, со малку послаба форма и сето тоа кошта многу на денешно време.
Ама кажано е ова на темава веќе 100 пати така да џабе се повторувам, само пак да кажам, тешки нареден вторник да дојдам на темава и да пишам: ФАЛА ТИ БАРСЕЛОНА ШО МЕ ДЕМАНТИРАШЕ.