Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахаха... Многу си вицкаст, како прво нигде не сум рекол дека се слаби Рома, како второ Барса ми се омилен тим од 8 години и од тогаш редовно ги гледам... А, кога веќе праша за Рома на 7 год прв дрес што ми го купија мојте е од Тоти и од Рома па секако дека ми се најомилен тим. И за крај не ми е важно мене кое место се, и во втора лига да бидат пак ќе си бидам јас за Рома... Тоа е љубов што не е поврзана со тоа кое место се, колку титули имаат и т.н.
Ти мали губи се од Ман Утд фан клуб тоа ќе ти кажам јас. Вакви "навивам за 394872394872 тима" не примаме кај нас.

Се извинувам за офф топик до вистинскиве фанови на Барса. Со среќа денес.

Хахаха никвава мотивација немаат, колективна депресија !

Стрим некој?

Секоја чест за Бускец прерасна во најдобар ДМ во светот и за Пеп што виде потенцијал во него и го разви до совршенство (речиси во негова копија)

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Маскерано бе спие, а и Дани многу лежерно му отиде на Мората, го потцени...

Црнци да им кружат околу сестрите како они што кружат на 50 метри од голот. Пике игра сам одбрана, Маскерано катастрофа човече убиј се.

Валдес добар,
Одбраната катастрофа, поточно Маскерано, како со еден стопер играме, мислам дека треба да се шитне веќе. Алвеш и Алба поминуваат некако. Пиќе добар.
Средината одлична, ми се свиѓа оваа 3ка иако имаа неколку грешки во пасови, може вака да почнеме и со Милан.
Нападот...незнам што да кажам, Педро не е потребен таму, немаме напаѓачи па да центрира, ни треба левак таму да влага во средина и да шутира, тотално исфрлен од игра е Педро. Виља трча се труди, ама сепак мислам дека како шпиц би бил поефикасен.
Второ: Педро out - Тељо in, Маскерано out - Сонг in.

13 утакмици по ред примаме гол. 20 гола примени за само 13 утакмици беше нешто незамисливо под водство на Пеп.Толку гола примавме цела сезона ебате.
Реконструкција таму мора да има.

Инаку забораив да пишам, одлична асистенција на Алвеш.

Страшно....
Ќе биде интересно неделиве...:)

П.С:Пике и Маске...кои морони човече :facepalm:

Еби се у газ ебате глупото судиско ебате!
--- надополнето: 2 март 2013 во 17:59 ---
Еби се у газ ебате глупото судиско ебате!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom