Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Па иди гледај си кај тебе во фан клуб нема да ти биде налет, кој сака и треба си сфати тоа што требаше...
а што е финтава со Рома?
као демек јас сум за Рома, ама пошо се слаби, сум за Барса?

а што е финтава со Рома?
као демек јас сум за Рома, ама пошо се слаби, сум за Барса?
Хахахаха... Многу си вицкаст, како прво нигде не сум рекол дека се слаби Рома, како второ Барса ми се омилен тим од 8 години и од тогаш редовно ги гледам... А, кога веќе праша за Рома на 7 год прв дрес што ми го купија мојте е од Тоти и од Рома па секако дека ми се најомилен тим. И за крај не ми е важно мене кое место се, и во втора лига да бидат пак ќе си бидам јас за Рома... Тоа е љубов што не е поврзана со тоа кое место се, колку титули имаат и т.н.

Денеска сакам да видам пожртвуваност, многу трчање, голема мотивација, сакам да играат како да им е последен натпревар во животот.
Одамна го немаме видено тоа!

Може ќе ви звучи чудно ама може и подобро е Чави да не игра против Милан. Во последно време е во лоша форма а и Тиаго е многу подиректен а и има добар шут од далечина сепак тоа значи дека ке загубиме малку од стабилноста на средината како и да е ќе биде интересно.

Абе денес имало класико, ова е прво после кој знае колку години а да немам никаква возбуда пред натпреварот, тотално беззначајно е!

СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси погоди пречка!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси одигра лошо против Милан!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси на еден натпревар не постигна гол!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога на Меси му асистираа Иниеста и Чави!

А НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога истиот Меси му даде 5 гола на Леверкузен!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси го сруши рекордот на Милер!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога помина 6 играчи на Реал и постигна гол!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога доби 4 Златни топки во 4 по ред години!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога сруши 24 различни рекорди!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ дека е играч кој игра во еден клуб од почетокот на својата кариера!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога Барселона освои 6/6 титули.
article-2260694-16DFECA5000005DC-206_634x422.jpg

Првата, дека Јувентус е заинтересиран за Санчез за околу 25 милки :D
не знам дали Марота ти изгледа на таков будала.........

со оглед на високата разлика во Ла Лига,вечер не е приоритетен меч за фудбалерите на Барса.....секако дека ова е најголемото дерби на светот,но и на двата тима повеќе им жежи ЛШ во овој момент

мислам дека барса ќе го нема оној мотив и елан и вечерва,е сега ќе зависи од Му дали ќе сака да го искористи сето тоа или едноставно ќе заврши нерешено овој натпревар

Фановите на Тристиано се како Грујо, мислат дека ако повторат 1000 пати една лага се претвара во вистина.

Ќучињата си лаат, караванот си врви.
Се знае кој е најдобар фудбалер на светот, можеби и на сите времиња !

Неколку пораки од Тито кои ги пренесува Мундо Депортиво

MESSAGE FROM TITO
Vilanova met twice with Rosell and Barto and assured them that he was already counting the days until he is back
The coach asked them to tell his players that, if they go through against Milan, hi will be with them again by April 2nd
He would not change his situation with Madrid’s and the directive staff counts on him to plan next year’s team
Villa and Messi will be at Bernabéu

(Official) Barça starting lineup: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano:facepalm: , Alba; Sergio, Thiago, Iniesta; Villa, Messi and Pedro #fcblive bench: Pinto, Puyol, Adriano, Song, Cesc, Alexis, Tello#fcblive

interesno samo mesto Pedro trebalo Tello za da Villa igra klasicen spic a Mesii na krilo
--- надополнето: 2 март 2013 во 15:26 ---
Сеа си праат теории као демек многу сме јаки им играме со 2 состав, а они се на +16 :D

interesno samo mesto Pedro trebalo Tello za da Villa igra klasicen spic a Mesii na krilo
--- надополнето: 2 март 2013 во 15:26 ---
Сеа си праат теории као демек многу сме јаки им играме со 2 состав, а они се на +16 :D

Грешка си, не се правдаме. Очекувавме ние да играме со втор состав, зашто искрено за 3 дена играме против Манчестер башка и е решена лигата. Втора работа немаме што да докажуваме, не е глуп Мурињо со глава во ѕид да иде. Вака и да изгуби ќе се правда дека играл со втор тим, + ќе ја задржи позитивната атмосфера во соблекувалната пред Манчестер. Ако играше со прв тим и ако изгуби, ќе биде многу поразлично и играчите може психички да ослабнат.

Имам некое чувство дека Тиаго ќе ги реши , инаку подобро да игра Бартра отколку Маскерано , со овој сигурно примаме гол .

Грешка си, не се правдаме. Очекувавме ние да играме со втор состав, зашто искрено за 3 дена играме против Манчестер башка и е решена лигата. Втора работа немаме што да докажуваме, не е глуп Мурињо со глава во ѕид да иде. Вака и да изгуби ќе се правда дека играл со втор тим, + ќе ја задржи позитивната атмосфера во соблекувалната пред Манчестер. Ако играше со прв тим и ако изгуби, ќе биде многу поразлично и играчите може психички да ослабнат.
Ок си е, и Барса да играше неделава со Милан и они ќе играа така. Само интересни ми се у вашиот фан клуб паѓаат од смеење.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom