- Член од
- 11 јули 2011
- Мислења
- 1.727
- Поени од реакции
- 1.998
Па иди гледај си кај тебе во фан клуб нема да ти биде налет, кој сака и треба си сфати тоа што требаше...Напет си мали![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па иди гледај си кај тебе во фан клуб нема да ти биде налет, кој сака и треба си сфати тоа што требаше...Напет си мали![]()
а што е финтава со Рома?Па иди гледај си кај тебе во фан клуб нема да ти биде налет, кој сака и треба си сфати тоа што требаше...
Хахахаха... Многу си вицкаст, како прво нигде не сум рекол дека се слаби Рома, како второ Барса ми се омилен тим од 8 години и од тогаш редовно ги гледам... А, кога веќе праша за Рома на 7 год прв дрес што ми го купија мојте е од Тоти и од Рома па секако дека ми се најомилен тим. И за крај не ми е важно мене кое место се, и во втора лига да бидат пак ќе си бидам јас за Рома... Тоа е љубов што не е поврзана со тоа кое место се, колку титули имаат и т.н.а што е финтава со Рома?
као демек јас сум за Рома, ама пошо се слаби, сум за Барса?
СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси погоди пречка!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси одигра лошо против Милан!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси на еден натпревар не постигна гол!
СЕ СЕЌАВАТЕ кога на Меси му асистираа Иниеста и Чави!
А НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога истиот Меси му даде 5 гола на Леверкузен!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога Меси го сруши рекордот на Милер!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога помина 6 играчи на Реал и постигна гол!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога доби 4 Златни топки во 4 по ред години!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога сруши 24 различни рекорди!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ дека е играч кој игра во еден клуб од почетокот на својата кариера!
НЕ СЕ СЕЌАВАТЕ кога Барселона освои 6/6 титули.
![]()
не знам дали Марота ти изгледа на таков будала.........Првата, дека Јувентус е заинтересиран за Санчез за околу 25 милки
interesno samo mesto Pedro trebalo Tello za da Villa igra klasicen spic a Mesii na krilo
--- надополнето: 2 март 2013 во 15:26 ---
Сеа си праат теории као демек многу сме јаки им играме со 2 состав, а они се на +16![]()
Ок си е, и Барса да играше неделава со Милан и они ќе играа така. Само интересни ми се у вашиот фан клуб паѓаат од смеење.Грешка си, не се правдаме. Очекувавме ние да играме со втор состав, зашто искрено за 3 дена играме против Манчестер башка и е решена лигата. Втора работа немаме што да докажуваме, не е глуп Мурињо со глава во ѕид да иде. Вака и да изгуби ќе се правда дека играл со втор тим, + ќе ја задржи позитивната атмосфера во соблекувалната пред Манчестер. Ако играше со прв тим и ако изгуби, ќе биде многу поразлично и играчите може психички да ослабнат.