Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Или ќе се средат после ова или ќе паднат уште повеќе. Може Реал да не обрука на Кампот. Можеби прерано направија голема предност во лигата па сега се тешат неа ќе ја освојат, кур ги боли за друго.

Ја сум дека ке изгубиме против Реал... Ундиано Маљенко ке суди не за друго. :D

И не ми се верува што гледав.... полоша игра немав видено у живот, секако секогаш сум оптимист (тоа горе онака шала беше)
али ако не поправиме игра на реванш готови сме.

И не ми е јасно коа гледаат дека е преслаба игра зашто не менуваат алоо аман, па подобро Тељо него ли Санчез и Фабрегас без причина го извади, требаше Педро али што е тука тука е заслужено тепаа.

Се чека реваншот можеби ке сториме нешто ко лани со Арсенал али.. ке видме.:)

денес не изгубивме заради судијата ?? гол по асистенција со рака примавме, 2-3 пенали не ни досуди!
Оди легни си, не се ругај вака јавно.

исто како и Челзи тактиката беше и на Милан до кога ке тераат инает дека против таква игра се шутира надвор од 16 метри а каков голман е абиати едно 3 комада ке имаше.Не може тика така играта да успева секогаш.Гледајте како Баерн Минхен го демонстрира тоа со шутеви и гледано реално треба двајца одлични дефанзифци

Која ремунтада,кој пролаз понатаму очекува некој тука не мие јасно.Дури и на шала да пишеш дека ќе поминеме срамота е...
Јас напишав после полувреме дека исто ко со Челзи е ситуацијава.....
Исто вака ќе ни гираат и на реваншот,ние истотака ќе се вртиме ко будали,ќе рекламираме триаголници и тн тн ....Ќе постигнат еден гол од контра и оди после постигни 4 !!!
Глупи ...

Фабрегас + Чави + Иниеста на крило НЕ ФУНКЦИОНИРА. Па слеп да си роден ќе приметеше до сега, незнам кој им е филмот на тренериве. Ротирај ги Чави и Фабрегас, Иниеста и Тиаго. Иниеста е милион пати покорисен во средина, а Фабрегас постојано се губи кога ќе ги стуткаат сите заедно + Меси кој се враќа за топка. Јас Меси не го кривам за неуспешните продори, барем има муда да проба нешто. Останатите ќе видат лево-десно и ај назад. И јас така знам да играм фудбал, кој кур? И ми го отече со Санчез веќе и неговата подршка. Нека му го држи кога ќе губат бодови и ќе испаѓаат од Констант, Абате, Мексес, Мунтари, Пацини и остала багра. Па не ли им е срам од овие да изгубат без да направат ни една шанса?

Коа ќе ти ја видам сликичкава Invader заборавам све. Фацу му јебем :)
Очигледно е дека ако Меси не игра, шансите за гол се нула! Утакмицава иста како против Гранада викендов.

Ке живееме во надеж до кога беше 10 март ??
Последниот пат кога ни требаше барем 2-0 со Интер игравме доста лошо се надевам нема да биде овој пат така. И малку весела статистика

barcastuff@barcastuff
Since away-goal rule was introduced, 110 teams (of possible 622, 18%) turned around a 2-0 in the first leg of a European tie

Реално, ваква утакмица играме еднаш на 30. Тешко ќе биде на Кампот, ама не треба никој предвреме да се откаже. Ако не поминеме допрва ќе има расправии во тимот, може сериозно лошо да поминеме по овој натпревар.

погледнав убаво, не на гиф, на тв, хд, со зумиран дел..немаше никаква рака. апсолутно никаква. нема дискусија тука.
и јас бев убеден дека имаше, ама од кога видов нема што да се лажеме

Очигледно беше дека тимот е во криза, и некој погоре пиша и јас го пишав претходно како една од причините за поразот. Веќе 4 (Валенсија, Сосиедад, Гранада, па и овој) натпревари играме слабо, на некои и очајно. Исто така е очигледен недостигот на мотивација.
Немањето саглам стопер и нешутирањето на гол веќе се хронични, нема потреба да ги спомнуваме.
Според мене, овој пораз и скоро сигурната елиминација ја става екипата на крстопат, или ќе ги освести да играат пожртвувано и да не потценуваат никого или ќе ги дотепа до крај, па ќе го изгубиме и купот (во што сум прилично убеден) и не дај боже да направиме некоја глупост во првенството. Како и да е, се надевам кризата брзо ќе помине и барем ќе си го освоиме првенството без некој голем проблем. Јас би бил задоволен со тоа.
За поминување натаму во ЛШ, шансите ни се 0,001%, а и да бидам искрен после ваков натпревар без никаква желба и со потценување, не сакам да поминат понатаму.
Ќе оставиме времето да покаже како и секогаш :)

според мене алексис требаше да игра шпиц од почеток. ќе се уклопеше во италјанскиот стил на (не)игра многу полесно и сигурно ќе влезеше во 2-3 зицера.
требаше целата постава наша да биде измешана, бидејќи очигледно беше дека не прочитаа како буквар со кој состав и формација ќе излеземе, резултатот е тој. повеќе плаши играта од резултатот.
на таков лош терен, не може да се пикне топка низ иглени уши.
многу наивно, многу.

Да ќе играме на Кампот,добро ќе имаме таму шанси,ок ајде ќе бидат таму мотивирани АМА со кој памет мислите дека нема да примиме гол ? :tapp:
А прашање е и дали ќе постигнеме еден гол со оглед на тоа што бункер ќе ни играт и таму !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom