Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сума сумарум:

1. Нема ништо ново од лани, нема план Б против бункер, ништо...
2. Изгубија од играчи собрани од Шутка што пола не ги знаев до денес...
3. Примија гол од Мунтари :pos:
4. На судијата да му ја ебам мамицата ќорава што не судеше игра со рака на првиот гол.
5. Повеќе среќа во ЛШ наредната сезона.

Реално не заслуживме ни гол да дадеме и покрај грешката на судијата за првиот гол Милан си победи заслужено. Само со мотивирана и многу пожртвувана игра можеме ова да го извадиме, ама чисто сумњам после ова денес. Непрепознатливи беа.

Nemame koncipirano igra protiv vakvi timovi .... a i realno , i da ne postignes gol , ne smees da dozvolis da primis dva gola, odbranata e dupka!!!

Тоа е, заслужено победи подобриот вечерва, у секоја линија одлични беа Милан, Барса катастрофални, безидејни, лоши, за 90 минути само 2 удари у рамки на гол....шта речи...

5 години по ред стигавме минимум до полуфинале, сега тешко, тешко после два негатива без постигнат гол, ептен мали се шансите за пролаз да бидеме реални, иако постојат.

Сума сумарум:

1. Нема ништо ново од лани, нема план Б против бункер, ништо...
2. Изгубија од играчи собрани од Шутка што пола не ги знаев до денес...
3. Примија гол од Мунтари :pos:
4. На судијата да му ја ебам мамицата ќорава што не судеше игра со рака на првиот гол.
5. Повеќе среќа во ЛШ наредната сезона.

Toj plan B sme go nemale nikogas, sekogas sme patile od bunker ekipi.

Никогаш не ни иди паметот и нема да ни дојде....Исто беше со Интер,исто беше со Челзи а еве и сега исто....Не ззнам што се замислуваат со тоа што не шутираат.Абе 100 пати дојдовме до 16от а само се вртиме и некои финални безвезни пасови даваме.Дај бре шутирај од далеку една ќе влезе.....
Ќе примиме еден гол од контра,и после ќе ни бидат криви Милан,автобусите,бункер тактиката и тн тн.....
Цццццццц ...
Да се самоцитирам !!!
Сосема заслужено изгубивме,и не само 2-0 туку и повеќе требаше !!!
Како бе како не му иди памет алоооооооооооо....
Иако има шанси за понатаму ама не заслужуваме....
п.с : Не ја обвинувајте играта на Милан,како сакаат така ќе играат

Не можам да си поверувам што ни се деси :facepalm::facepalm::facepalm:
По килаво од ова неможевме.
КАТАСТРОФА невидена!!!

Toj plan B sme go nemale nikogas, sekogas sme patile od bunker ekipi.

Тоа е тоа, се палевме подиректни сме биле годинава незнам шо...ветер и магла е се. Со дудлањево немаа шут на гол, најблиску до гол шанса беше шутот на Иниеста онака од нервоза. Убаво ги учат во Ла Масија само ја забораваат крајната цел - шутирај да дадеш гол. Против Гетафе може да влезат во голот со топка, против екипи што знаат да се бранат тоа така не оди.

1.Значи ШПИЦ (не крило - ШПИЦ) и стопер за наредната година.
2.Санчез нека се врати у лече или пескара.
3. На 2-0 у 85 го става Маскерано :tapp: стави го Тељо бе да рашири малку бе сељак.
4. Честито победа на Милан.
5. Ни двојна круна нема да не израдува после ова.
6. Поздрав.

Дали ќе им текне дека треба стопер? Не бе, што ќе ни е стопер, кога може Пујол да игра додека не цркне на терен.
Ваљда им беше јасно дека и Милан ќе игра дефанзивно и дека ќе се брани со 10 играчи. Сеедно, немаа никаков план. Роура ќе води меч во ЛШ нокаут фаза(y)
Два најопасни шута ни беа на Чави и Иниеста од 20 метра. Па толку ли треба да си неписмен, за да не сфатиш дека само така може да се даде гол. Ама не, они како магариња пак се бутаа во средина, кај што беше најгусто или на крило каде што Алвес центрираше на Меси и Педро, а шансите да дојде топка до нив не беа ни 1%. Има решение за екипи што се бранат со сите играчи - удари од далечина, ама нашите очигледно не сакаат да го користат тоа и поинтересно им е, да влезат со топка во гол. Место да се шутира од далеку, па дали една ќе влезе или ќе одбие Абиати до Меси или некој друг како против Гранада, важно така имаат дупло поголеми шанси за гол, отколку како што играат секогаш.

Ништо, ќе правиме РЕМУНТАДА во реваншот. Ќе поминеме, не се секирајте;)

Ne znam zosto ama voopsto ne sum nervozen. Nervozen bev protiv Inter koga imavme igra ama po sudiski greski ne pobedija, protiv Chelsea koga srekata ne ne posaka. Ama so vakva igra voopsto ne se zamaram. A i sto ima da se zamaram, tie si lapaat millioni po mesec i kur gi boli, a sto pa mene ima da me boli. Ako sakat da se pokazat neka pobedat so 3-4 nula na revansot

Не го гледав натпреварот, ама јасно ми е колку е саатот :)
Значи заслужен пораз и најверојатно заслужено испаѓање од ЛШ.
Причините се јасни
1. Одбрана 0
2. Моментална криза во тимот која е очигледна последните неколку кола
3. Потценување на противникот (мое мислење)
4. Немање план против бункер.
По мене, иако не е убаво, секогаш е добредојдено вакво трескање од земја, да видат дека и тие се луѓе и можат да загубат од кој било. Повеќе среќа наредната година и сега нека се фокусираат во Ла Лига и евентуално ако се може да го земеме купот. (јас би бил задоволен и со лигата само)

ejj.. Санчез дрво над дрвата.. Судијата ќорав.. како ќе победиме ??

Вината е кај управата, голема грешка прават што оставаат тренери од младинските школи да наметнат авторитет врз играчите. Треба тренери со мадиња и искуство, лекот за бункер екипите е 5 пари, ама треба да се знае.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom