Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Составот на Барселона против Милан: Валдес, Алвеш, Пике, Пујол, Алба, Чави, Бускетс, Цеск, Педро, Меси, Иниеста.

Клупата на Барса: Маскерано, Сонг, Монтоја, Тијаго, Алексис и Тељо.

според мене све е у реду, само не ми се свиѓа шо Санчез е на клупата.

:cuc: :cuc: :cuc:

Составот на Барселона против Милан: Валдес, Алвеш, Пике, Пујол, Алба, Чави, Бускетс, Цеск, Педро, Меси, Иниеста.

Кладба некој дека ќе влезе Санчез во второ и ќе промаши два јаки зицери ? :cool:

Е ајде на плажа да го носиме да се капи :pos:
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 19:57 ---
Кладба некој дека ќе влезе Санчез во второ и ќе промаши два јаки зицери ? :cool:
И после тие зицери ќе примиме гол :eek:

И мене не ми се свиѓа тоа што Санчез на клупа. Подобар е за по ридовите со овците да го пуштиш и кавалчето во рака.

Е да се клади некој со мене дека доколку влезе Санчез во второ нема да промаши доколку има зицер ? Исто така би се кладел секако доколку влезе дека топ ќе изигра...

Пинто?:eek:
Не е нормален Мамлиов(n)

добар посед на топка и контрола на половината на Милан, но сепак ми се гледа дека Валдес ќе утне нешто, 2 или 3 пати од голаут им ја даде топката на Боатенг и Пацини.. Да се надеваме на добар резултат!

Ај нека примат гол, вака не ми се гледа.

Пике и Боатенг во шестнаесетникот на Абиати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom