Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
После неколку последователни утакмици на истиот тим, требаше да се направат неколку ротации, Адријано место Алвес, Виља/Тиаго место Цеск.
Убаво пиша Invander, како да не им се играше на повеќето, никаква мотивација, умор после Ел класикото, и кога веќе Реал киксна и кога имаме волкава бодовна предност, требаше да се направат неколку ротации. Според мене мораше вечерва да играат прва постава и Виља и Адријано.

Уморни беа од Ел Класикото, мораше барем место Фабрегас да игра Виља од почеток. Како и да е помина ова тешко гостување, сега наредниот натпревар дома мислам против Гетафе ни е и ќе има ротација на повеќе играчи. Очекувам Сонг, Виља, Алексис, Адриано па и Тиаго да бидат во стартниот состав.

Не ја гледав глупавиот сопкаст ми се укочи. Како што читам на твитер Валдес се повампирил денеска а ? :)

Не ја гледав глупавиот сопкаст ми се укочи. Како што читам на твитер Валдес се повампирил денеска а ? :)

726753056.gif

Страшна интервенција имаше у 89-та минута, не спаси од пораз.

Виља веќе не е стариот сто-настотен Виља, и тоа не по негова вина. Немаме проблеми само во стоперскиот тандем, туку и со реализацијата и нападот. Да се надеваме дека тоа ќе се смени на лето. Меси треба да соработува со некого во нападот, со некое младо печуркасто бразилче. :D

morat na nekoj ponebitni natprevari vo LaLiga da gi rotirat igracite.. nemojt sekoja utakmica vo liga so istata postava, nedajboze ke se povredit nekoj ili ke se istroset i nema da se fit za pobitnite utakmici vo LS..

Џабе е носењето на Нејмар ако одбраната не се бетонира со некој добар DC. Тие експерименти со Маске се ужас. Пујол иако сака да игра до 40 ја нема свежината да игра континуирано и во Ла лига, Лш, Куп. Роура заебава со ротации. Денеска мислев Педро на клупа ќе биде или ќе ги одмори Алба, Чави или Иниеста.

Ме потсети натпреваров на оној кој го изигравме лани на Местаља. Многу надигрување, висок пресинг од страна на Валенсија.

Требаше да се направат ротации на овој натпревар, се гледа дека има замор кај играчите и дека мора да паузираат малку. Инаку како и секоја сезона стандард, пад на формата околу крајот на Јануари и почетокот на февруари... среќа што имаме огромна предност па можеме да си го дозволиме тоа.

Ајде Нејмар нека дојде летово и еден стопер затоа што овосезонскиот Маскерано е километри далеку од оној лани. Рами би бил добро решение според мене.

Ме потсети натпреваров на оној кој го изигравме лани на Местаља. Многу надигрување, висок пресинг од страна на Валенсија.

Требаше да се направат ротации на овој натпревар, се гледа дека има замор кај играчите и дека мора да паузираат малку. Инаку како и секоја сезона стандард, пад на формата околу крајот на Јануари и почетокот на февруари... среќа што имаме огромна предност па можеме да си го дозволиме тоа.

Ајде Нејмар нека дојде летово и еден стопер затоа што овосезонскиот Маскерано е километри далеку од оној лани. Рами би бил добро решение според мене.

Абе остај сега тоа...кажи каде се губиш ти? :D Знаеш колку минуси имаш!

Со оглед на тоа како се одвиваше овој меч, резултатот е добар,се гледа замореноста кај играчите,а и не се преоптаруваа многу играчите на овој меч,но бодовната разлика во Ла Лига го дозволува тоа,и нека се одморат малце играчите зашто за 2 недели имаме меч со Милан во ЛШ.. наредно коло играме на домашен терен со Гетафе и се надевам дека ќе му текне на Роура дека може да прави ротација со играчите и не секој меч да игра со истите 11,на тој меч го очекувам Виља во прв состав :D

Со оглед на тоа како се одвиваше овој меч, резултатот е добар,се гледа замореноста кај играчите,а и не се преоптаруваа многу играчите на овој меч,но бодовната разлика во Ла Лига го дозволува тоа,и нека се одморат малце играчите зашто за 2 недели имаме меч со Милан во ЛШ.. наредно коло играме на домашен терен со Гетафе и се надевам дека ќе му текне на Роура дека може да прави ротација со играчите и не секој меч да игра со истите 11,на тој меч го очекувам Виља во прв состав :D

Ме загрижува тоа што нема да биде Тито со тимот на натпреварот против Милан... незнам како ќе се снајде Роура на така важен натпревар, посебно ако треба да се менува или подесува тактика на сред натпревар. Океј, комуницираат со телефони, слушалки и што знам јас што, али не е исто да го следиш натпреварот од стадион и од другата страна на Земјата.

П.С. Валдес :vozbud::vozbud:
Знае да утне нешто што никој неможе да разбере како го утнал, но кога ќе направи некоја одбрана, едноставно те остава со подотворена уста.

Ме загрижува тоа што нема да биде Тито со тимот на натпреварот против Милан... незнам како ќе се снајде Роура на така важен натпревар, посебно ако треба да се менува или подесува тактика на сред натпревар. Океј, комуницираат со телефони, слушалки и што знам јас што, али не е исто да го следиш натпреварот од стадион и од другата страна на Земјата.

П.С. Валдес :vozbud::vozbud:
Знае да утне нешто што никој неможе да разбере како го утнал, но кога ќе направи некоја одбрана, едноставно те остава со подотворена уста.
Тоа е лошо што нема Тито да биде на клупата,се враќа кон крајот на Март..али се надевам дека и Роура ќе се снајде добро... али сепак не е исто со Тито и без него на клупата.. Иначе за Валдес јас искрено би сакал да остане,точно е дека знае да направи некоја голема глупост,али знае да фати и некоја невозможна топка,и за ситуација еден на еден е одличен :vozbud:

Пишува бе ЛаВиста, не знам кај гледате...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom