Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Milan's feet! :)
554287_594648507217841_665754413_n.png

Аби имал некакви прегледи, ќе бил следниве 3-4 дена во болница.
Туку пола Ел Класико е готово, ние уште утре Арапиве да ги средиме и ќе има љубов.

Виља доби медицинска дозвола и ќе отпатува со тимот во Малага.

Цел состав:
Валдес, Пинто
Дани, Пике, Пујол, Маскерано, Алба, Адриано
Цеск, Чави, Иниеста, Тиаго, Бускетс, Сонг
Виља, Алексис, Меси, Педро, Тељо

Ова е финале за нас!
Да се излезе соследниов состав:
Пинто​
Дани - Пике - Пујол - Алба​
Бускетс​
Чави - Цеск​
Педро - Меси - Иниеста​
Во второ полувреме, ако имаме поволен резултат, влегуваат Адриано, Сонг и Виља. Доколку треба да бркаме резултат, влегуваат Тиаго, Тељо и Виља.
Нема опуштање, нема калкулирање. Одиме по победа. Бараме позитивен резултат уште од првата минута. Не чекаме, уште од првата минута агресивно се тргнува во напад. Контра нема да им дозволиме да развијат, бидејќи ќе играме висок пресинг.

Постот вие ќе му го пратите на Роура, или јас да го направам тоа? :icon_mrgr:

^ Премногу ризично ќе биде ако истовремено играат Дани и Алба,многу офанзивно играат и двајцата.Јас сум за Адриано место Дани....

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
^ Премногу ризично ќе биде ако истовремено играат Дани и Алба,многу офанзивно играат и двајцата.Јас сум за Адриано место Дани....
Адриано играше во одлично кога и да му се дадеше шанса, а Алвеш е сосема индиспониран, ама поради неговио првотимски статус мора да игра. Адриано стварно треба да игра десно, а можи и некое голче да пукни :icon_lol:

Тоа е тој состав со кој треба вечер да се излезе, само место Дани и ја би со Адријано. Сите утакмици сезонава десно одлично ги одигра.

Јас ќе средам со Роура по сицилијанска линија :) (не сериозно само мене ли ми личи на мафијаш човекот)?
Не да личи. Он ти е прав мафијаш. :)
Jordi-Roura-sera-el-segundo-en_54313291647_54115221160_261_396.jpg

А, иначе. Фала ти на услугата. Гледам Спорт.ес веднаш го објавиле мојот состав. :D
Се надевам само дека и мафијашот ќе ме послуша и ќе ја нареди играта како што јас му кажав.:cool:

Дали ќе ја има утакмицава најслучајно на спортклуб (или спортклуб+)?

Според Ел Мундо, Адриано ке биде десен бек. Кој и да е како и да е само победа денес !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom