Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Касиљас?The agents of Victor Valdes (31) have informed the club today that he doesn't want to renew his contract that expires in 2014. [onda cero]
Опаа...трампа Нојер - Валдес
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 21:09 ---
Еве и официјално викаат!
Official statement: "The agents of Victor Valdes have informed FC Barcelona today about the irrevocable decision not to renew his contract."
Не е одеднаш правеше проблеми и за претходниот договор, човекот смета дека вреди повеќе од тоа што го зима. Ме интересира колкава плата ќе му даде најверојатно Сити!Шо му стана вака одеднаш на човекот?
Не е одеднаш правеше проблеми и за претходниот договор, човекот смета дека вреди повеќе од тоа што го зима. Ме интересира колкава плата ќе му даде најверојатно Сити!
Не е одеднаш правеше проблеми и за претходниот договор, човекот смета дека вреди повеќе од тоа што го зима. Ме интересира колкава плата ќе му даде најверојатно Сити!
Значи на 33 години планира да се пензионира или да игра за помал тим. Со среќа нека му е.Му рекол на клубот дека не мора да дава понуда, значи не е за пари туку едноставно сакал да живее во странство. Fair enough.