Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Da ne e nezamenliv Valdes, odamna sme posakuvale da vidime golman od kalibarot na Barca a toa ne e Valdes. Ja bi za De Gea
--- надополнето: 10 јануари 2013 во 14:54 ---
:icon_lol:

Валдес аут, а вие од Јунајтед како што не се задоволни со Де Геа и ете го дрим-тимот на Барса.

Лоши вести (сега за сега непотврдени) се шират за Тито. Тој заминал на консултации во Њу Јорк и според Ел Мундо Депортиво постои веројатност да биде цели 6 недели на третмани во Америка

¿Seis semanas sin Tito?

Сине, не читај Сан :)
А прееска кога го пишував постот сакав одоздоле со мали букви да напишам "Јунајтед фанови не ме цитирајте си замислувам дека играм менаџер", ама ај батали викам ваљда никој нема да види:)

Брее 12 саати не отворив интернет и читам Филе ги избркал Валдес, Рафиња и Делоуфеу од Барса и го пратил Тито на третман 6 недели во Америка.

Има потврда за било што од ова од друг извор или Филе пак добивал доверливи информации од извори длабоко во неговиот анус?

Брее 12 саати не отворив интернет и читам Филе ги избркал Валдес, Рафиња и Делоуфеу од Барса и го пратил Тито на третман 6 недели во Америка.

Има потврда за било што од ова од друг извор или Филе пак добивал доверливи информации од извори длабоко во неговиот анус?
За Тито и Валдес пишува по сајтовиве, колку е точно само они си знаат. А за овие двајцава немам никаде прочитано.

Еве еден интересен податок. Минути во кои Меси нема дадено гол
BARTpYhCYAAfgGh.jpg:large

Кој најде линкче нека пушти.

Ја колку шо знам Тито е на second opinion во Америка. Остајте го Филе изгледа ќе го "убиваат" у скоро време па све што му поминува низ глава си пишува. Никаков филтер нема.

Messi na klupa,super.Bravo za Roura,ako sakame triplete sezonava mora Messi da pauzira kako i site drugi.Veke stana rekorder po sekoj segment na igrava (i Ballon D'or :D),taka da na mecevi kade sto sme sigurni treba da pauzira.....

Barça's starting XI against Córdoba: Pinto, Alves, Cesc, Puyol, Villa, Alexis, Thiago, Mascherano, Montoya, Song and Sergi Roberto #FCBLive

Messi na klupa,super.Bravo za Roura,ako sakame triplete sezonava mora Messi da pauzira kako i site drugi.Veke stana rekorder po sekoj segment na igrava (i Ballon D'or :D),taka da na mecevi kade sto sme sigurni treba da pauzira.....

Barça's starting XI against Córdoba: Pinto, Alves, Cesc, Puyol, Villa, Alexis, Thiago, Mascherano, Montoya, Song and Sergi Roberto #FCBLive
Лево Монтоја че игра? Барем некој од младинциве таму да пратеја, а тој десно, ама ај.

Пинто
Алвеш - Пујол - Маскерано - Монтоја
Тиаго - Сонг - С.Роберто
Санчез - Виља - Фабрегас

или пак Алвеш лев бек...​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom