Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Браќа не дека играчов не ви е звер, зверови се и двајцата со Роналдо.

Досега наградата ја освојуваше оној што има успеси и на клубски/репрезентативен план. Еве сега гледам и онака ја давале и пепел ако не освоиш. А од спротива другиов звер беше најдобар стрелец, ја освои Ла Лига, и стигна до полуфинале со Португалија.

Предходните три години ја заслужи.
Оваа не.

Меѓутоа не очекувам од вас реално да погледнете на работите. Искрено.

(n)

Лионел МЕСИ-4 та година по ред,браво мајсторе заслужено :D.. иако јас искрено повеќе сакав Иниеста да ја земе наградата, единствен играч кој има земено 4 пати награда..и тоа 4 години по ред :D

Saudi Arabia Captain and coach (Rijkaard) - Messi - xavi - Iniesta :icon_lol:

54091514977371850606812.jpg

btdpkv.gif

Изјавил дека тој сам си го бирал оделото а не некој стилист :)

Вечер од 7.30 или 8.30 не сум сигурен поверојатно е првото ќе стартува повторно Revista de la Liga на SkySports

Изјавил дека тој сам си го бирал оделото а не некој стилист :)

Вечер од 7.30 или 8.30 не сум сигурен поверојатно е првото ќе стартува повторно Revista de la Liga на SkySports
Епа добро сега талент за фудбал има ама затоа вкус за облека ЈОК :).....неможеш се да имаш :)

Специјално од Меси до Der Bomber(Герд Милер).

544059_590600487623313_1071674592_n.jpg

Messi's re-election was also a reward for his last year’s scoring record (91 goals). He broke the 40 year old record of Bayern legend Gerd Müller (85 goals). Messi is a big admirer of Der Bomber: Barcelona President Sandro Rosell has sent his friend Karl-Heinz Rummenigge a Messi shirt personally dedicated to Gerd Müller by the World Player of the Year.
(y)

Najpodcenet fudbaler u istorija nemal,normalno igra pokraj Xavi i Iniesta zatoa.....Eden od retkite fudbaleri na taa pozicija so vakov mozok i smirenost !
Стално кога некој ќе рече дека се што прави Бускетс за Барса е да си игра кратки пасови со Чави и Ињеста во средина на терен треба да биде спамуван со вакви видеа.

Човеков е ретко добар.

Нека му е со среќа новата златна топка на Меси, нека ги реди вака секоја година.

Инаку како и секоја година, имаме собир на експерти и фудбалски аналитичари во темата за Ballon D'or, за кои наградата нема никакво значење после 2010:D

Pique, Cesc, Iniesta, Xavi, Pedro, and Messi are expected not to be part of the squad for tomorrow's cup game against Cordoba #fcblive

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom