Божино
4815162342
Рекордот...
Ronaldo and Real Madrid are very happy...

Дајте прекинете со цинизмов.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рекордот...
Ronaldo and Real Madrid are very happy...
Не знам како дојде до овој заклучок за Планас и С.Роберто.На Планас мислам дека ова му беше прва утакмица и си ја изигра солидно,а за С.Роберто се гледа дека детето има огромен потенцијал во него,а утакмицава си ја изигра супер(не може сите да играат како меси,чави или иниеста).И двајцата се млади и треба да им се даде шанса.Паметам кога Иниеста пoчна да игра за првиот тим на барса одприлика во периодот 2003-2004 беше големо дрво а прерасна во еден од најдобрите играчи во светот.Planas,Sergi Roberto vo edna vreka i direktno vo reka.....
Thiago slabo.....
Od Rafinha ke bide nesto....
Villakoncentracija 0 ....se gleda deka ne mu se igra kaj nas....
Song dobar....
Daj neka vlezi Messi da vidime fudbal inace greota tie sto trosile pari za fudbalov....
Досега сите извештаи се дека повредата не е сериозна, само Филе тврди спротивно. Да видиме дали толку е јак стварно.Ама драмава не ја прави Филе, ја прават сите оние шо ги пренесуваат неговите медицински извештаи. Иначе, Barcelona anthem was played at Celtic Park after Celtic beat Spartak and qualified for the 1/8 finals of the CL
Досега сите извештаи се дека повредата не е сериозна, само Филе тврди спротивно. Да видиме дали толку е јак стварно.