Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Неофицијално... истегнување на лигаменти на коленото!? Минимум еден месец отсуство. Чекам официјална потврда... Начелно вечерва тешко дека некој ќе каже колку, но чим дознаам, пишувам овде или на страната ТОПКИ ќе им пренесам...
Физиотерапевтот. :icon_lol:

Planas,Sergi Roberto vo edna vreka i direktno vo reka.....
Thiago slabo.....
Od Rafinha ke bide nesto....
Villa:facepalm: koncentracija 0 ....se gleda deka ne mu se igra kaj nas....
Song dobar....
Daj neka vlezi Messi da vidime fudbal inace greota tie sto trosile pari za fudbalov....
Не знам како дојде до овој заклучок за Планас и С.Роберто.На Планас мислам дека ова му беше прва утакмица и си ја изигра солидно,а за С.Роберто се гледа дека детето има огромен потенцијал во него,а утакмицава си ја изигра супер(не може сите да играат како меси,чави или иниеста).И двајцата се млади и треба да им се даде шанса.Паметам кога Иниеста пoчна да игра за првиот тим на барса одприлика во периодот 2003-2004 беше големо дрво а прерасна во еден од најдобрите играчи во светот.(y)

File i do nekade e vo pravo.
Utakmicava e nebitno,ako go igras igraj go od 1va minuta ako ne go igras ne go igraj ic.Ne go krivam Tito za ova no taka....

Веќе кога сакаш да го играш да го турни рекордот, клај го од старт, јест да е ѕвер Меси, ама да си сигурен дека за 30 мин. ќе дај 2 гола, не ја бива. Клај го од старт таму... Или пак ич.

Ама драмава не ја прави Филе, ја прават сите оние шо ги пренесуваат неговите медицински извештаи. Иначе, Barcelona anthem was played at Celtic Park after Celtic beat Spartak and qualified for the 1/8 finals of the CL

Ама драмава не ја прави Филе, ја прават сите оние шо ги пренесуваат неговите медицински извештаи. Иначе, Barcelona anthem was played at Celtic Park after Celtic beat Spartak and qualified for the 1/8 finals of the CL
Досега сите извештаи се дека повредата не е сериозна, само Филе тврди спротивно. Да видиме дали толку е јак стварно.

Досега сите извештаи се дека повредата не е сериозна, само Филе тврди спротивно. Да видиме дали толку е јак стварно.

Да бе јак е, следи три акаунти (сите тука сигурно ги следат) на твитер и преведува на македонски.

Official announcement on Messi's injury: Knock on knee, tests are ongoing

Филе, дај земи си ги таблетите, не сери. Не само за ова, веќе подолго време зборува глупости.
Нека се врати побрзо Меси, има рекорд за рушење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom