Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
1353878330782.jpg

Te amo Thiago:)
Ocekuvam da napravi od Nike fabricno,ne vaka so penkalo da pisi:rolleyes:
Inace od 10ta minuta igravme so 11 fudbaleri od La Masia:cuc:

Да издржеме до полусезона без пораз добро ќе биде, ЛШ може со младинци да искочат.
П.С. Браво и од мене за Иниеста и Меси.

Иниеста :cuc:

+11... не е лошо со оглед на тоа дека не сме ни на полусезона:D Но сепак има уште многу да се игра.

Sezonava Messi vo La Liga nema postignato vo eden mec samo eden gol,tuku eden hetrik i drugite mu se po 2 gola.
Najdobar start vo isorijata na La Liga:cuc:
Kojznae sto pravi Pep,dali se radvi za sostojbata na Barca ili pisman se storil sto si otide:(

Ајде момци нека ни е честито победата,одлично второ полувреме.. добро е што го искористивме киксот на Реал и сега сме на +11 пред најтешките натпревари оваа сезона каде што реално би можело да се очекува кикс.. нареден меч ни гостува Билбао на кампот,и иако оваа сезона се катастрофа,никако не смееме да ги потцениме бидејќи знаат да бидат опасни поготово кога играат против поголемите екипи..
п.с Иниеста најјак- 3 асистенции и 1 гол :D :cuc::cuc::cuc:

Xavi: "It was a dream of Van Gaal"

• The midfielder has stated that the Dutch coach had always wanted to play with 11 homegrown

Xavi Hernandez commented after the game that have played for eleven moments homegrown "is the phrase of Van Gaal, who had this dream of playing with 11 of the house. From here to send a hug to Van Gaal." The midfielder added that "it is extraordinary, we are proud of the work of the quarry.'ve Lived when Puyol and I were alone in the first team."

4та повреда за Алвес во последните 3 месеци. Алармантно е ова за него ако се земе во предвид дека во ерата на Пеп скоро и да немаше повреда.

4та повреда за Алвес во последните 3 месеци. Алармантно е ова за него ако се земе во предвид дека во ерата на Пеп скоро и да немаше повреда.

Повеќе личи на недоволно санирана повреда која се повторува , дали Алвес сам сака предвреме да се врати на терен или лекарите грешат ,не знам .

Се потврдува тоа дека може да фати топка која што ретко кој би ја одбранил, а прима необјасниво глупави голови и некогаш прави катастрофални грешки. Али цар е нема шо:D

Za situacija eden na eden mu nema ramen,e sega sto pravi glupavi greski toa da,po interesno e vaka:P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom