- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Bil zafaten po topkata zatoa ne mozese da pise toj .Sala na strana,10 gola da postigne pak faktot koj sto go napomenav ostanuva.Znaci sakam od nego da gledam kako dava topki kako na prvoto poluvreme kon Tello sansata za Villa da postigne gol.Takvi topki retko dava ova sezona pa i predhodnata...Значи какво играчиште од лев бек сме зеле, тоа е чудо некое, дефинитивно најдобар играч е Жорди Алба од одбраната досега сезонава. Се гледа колку е добар Тељо, се надевам нема повеќе да читам лоши зборови за него. Фала богу што ги отворивме рано, можеше да биде многу тешка утакмица, сепак не е се завршено, јас сакам само да победиме без примен гол.
Едит
Не можел Чави да се вклучи на форум, па ми пиша порака на моб да го поздравам BarcaNamul.![]()
Dani dobar bese denes,konecno dojde na forma....
Znaci ne znam dali ima ekipa vo svetot sto prima poglupavi golovi od nas ? Nikos ne primame gol od akcija ili slicno,tuku od nekoja glupiranost na fudblarite.Daj rokni ja topkata napred kolku sto mozes pri situacii koga si sam nazad....Potegot na Buskets za penalot

Cestito pobeda....
p.s: Nema smireno da gledame sezonava fudbal....
Visca el Barca....
Messi uste po eden rekord