Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тељо....дури го заборавив него.
Ајде нека ја продолжат серијата барем уште 2-3 утакмици без кикс да бидеме.

Конечно:vozbud: , значи бункер игра можеме да разбиеме само од слободен удар , многу слабо шутеви од далечина

Конечно:vozbud: , значи бункер игра можеме да разбиеме само од слободен удар , многу слабо шутеви од далечина
Say that again :ROFLMAO:
Сеуште без пораз, ај за арно за убаво нека е.

Очигледно е, Тељо проработил на финишингот ;)

Eve,koga sakame da sutirame mozeme da postigneme gol.....
Bravo,konecno mirno 2ro poluvreme ke gledam....

Значи какво играчиште од лев бек сме зеле, тоа е чудо некое, дефинитивно најдобар играч е Жорди Алба од одбраната досега сезонава. Се гледа колку е добар Тељо, се надевам нема повеќе да читам лоши зборови за него. Фала богу што ги отворивме рано, можеше да биде многу тешка утакмица, сепак не е се завршено, јас сакам само да победиме без примен гол.

Едит
Не можел Чави да се вклучи на форум, па ми пиша порака на моб да го поздравам BarcaNamul. ;)

Очекувам наредниве 45 мин Меси да го помине вампирот во голови, сега за сега се израмни со него 75 двајцата.

Чави упати специјален поздрав :D

Браво за Тељо, убедливо најдобар фудбалер на Барца во првото полувреме!

Значи какво играчиште од лев бек сме зеле, тоа е чудо некое, дефинитивно најдобар играч е Жорди Алба од одбраната досега сезонава. Се гледа колку е добар Тељо, се надевам нема повеќе да читам лоши зборови за него. Фала богу што ги отворивме рано, можеше да биде многу тешка утакмица, сепак не е се завршено, јас сакам само да победиме без примен гол.
Јас се задоволувам со победа, каква и да е :)
И ~ADVISOR~ далеку од тоа дека Дуду Ауате е лош голман, човекот имал страно добри утакмици избрането и против Барса и против Реал. Ама јебига киксови се дешаваат, кога можеше на Кан во 1/4финале (мислам) во ЛШ да ја испушти овака топката против Реал, шо останува за другите.
И како што рековте конечно мирно полувреме ќе гледаме, не ми се верува :).....уствари чекајте до следната утакмица во сабота од 22:00 што ќе ја играме, тој термин е за инфаркт утакмици :).

И ѕид да изградиме пак ќе примиме гол!

Мирно полувреме......yeah right:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom