Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Арсенал е заинтересиран за синот на Лионел Меси, Тијаго, роден во Барселона пред 20 минути.

:pos::pos:
после 25 години..

Барса нуди 90 милиони евра за услугите на играчот на Арсенал, Тијаго Меси. :icon_lol:

^ Ајде нека е живо и здраво па за едно 16-17 години да го наследи татко му во Барселона

ПС:
meci.jpg

Ај дури го немаат скинато безвизниов режим да појдиме :) Овој апла од Ла Масија че биди, така осејчам, само Венгер да не ја подзаеби работава :icon_lol:
Венгер е виден со лист хартија преправен како доктор во близина на болницата.:icon_mrgr:

Да ама сепак уште не се достојни тие лиги... Ете Шахтар да, ама Динамо Киев тапа се... Рано е да се размислува за проширување, или па доколку се случи тоа на пр. да се даде +едно на Италија, исто така може нешто шампионот од ЛЕ другата година да има обезбедено учество и т.н. Русија, Зенит види колку се појача а одвај ги победи Андерлент... Искрено не знам не е многу лоша идејава, напротив може да се направи многу појако натпреварување ама со добри идеи. А доколку се прошири со тимови како Металист, Партизан и т.н поубаво ич да не се проширува ...

Не се достојни. Ама ако се почне сега со реализација на промената нема да се примени барем уште пет години. Исто како Финансиски Фер Плеј што беше почнат уште околу 2005.

Сега се планира што да се прави кога ќе станат достојни за ЛШ затоа што имаат многу пари и почнуваат да стануваат способни да привлечат играчи од калибар на Ето.

Исто како Сити што направи со Робињо. Плати многу повеќе од што вредеше и после го преплати и Јаја Туре. Сега имаат играчи како Агуеро и Давид Силва во тимот и имаат титула во премиер лига што значи дека со малку европски успех (читај да го избркаат идиотот Манчини) ќе бидат екстремно привлечна дестинација.

УЕФА мора да планира на време иначе ќе остане без пари. :D

Mario Balotelli: Čestitke Messiju na rođenju njegovog sina.Savjet iz prve ruke : Drži malog što dalje od Wengera !! :D

Во првото интервју за Барса ТВ малиот Тијаго Меси изјави дека прилично лесно ги издриблал другите милиони сперматозоиди и го нашол патот до јајце-клетката на мајка му.

:pos:

Сериозно ова со разликата во години меѓу синовите на Роналдо и Меси?
Тоа дека се исто колку шо се Роналдо и Меси?
Земи сметај ако немаш друга работа, мене не ми се верува да ти кажам право :)

Тоа дека се исто колку шо се Роналдо и Меси?
Земи сметај ако немаш друга работа, мене не ми се верува да ти кажам право :)

Пресметав отприлика 2 години и 4 месеци и кај едните и кај другите... :icon_lol:
--- надополнето: 2 ноември 2012 во 20:45 ---
154271_429897257069655_1146879106_n.jpg

Пресметав и со date calculator, точно е. :гик:

:eek:

Ти бе стварно немаш шо да праиш по дома а?:LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom