Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ако некој го најде податокот нека го постира. Дали Меси го израмни рекордот на Ди Стефано од 18 гола на Класико или уште еден гол треба ?

Инаку

Vilanova: "Pepe saying Iniesta acted? Maybe we can make a video of all his fouls and actions. :pos:
Messi became the first player ever to score 150 goals at the Camp Nou

Момци ако некој го најде податокот нека го постира. Дали Меси го израмни рекордот на Ди Стефано од 18 гола на Класико или уште еден гол треба ?

Мислам уште еден му треба.

^ Мислам дека му фали уште еден гол.

На наредната ќе го помине:icon_lol:

Добра утакмица,ама мислам дека заслуживме да победиме.Монтоја звер,подобро ке беше со него да почнеме,дани а. последно време ме загрижува. Мора јануарски преоден рок да земеме некој добар дефанзивец зошто вака многу тешко ке ни биде.
:cuc:MESSI :cuc:

Добар е Тито, добар! :icon_lol:

Vilanova: "Mourinho complaining? For someone who says he won't talk about referees... If you talk, you should talk about all actions."

Тито мора повеќе минути да му дава на Виља, човекот ќе почне веќе и мотивацијата да ја губи со малата минутажа која ја добива сезонава иако веќе е 100% опоравен. Трипати помалце минути од Санчез има а трипати повеќе голови. :)

Него, Алвес 3 недели пауза.

More Montoya kolku dobro izigra, jas krenav race posle povredata na Alves, ama deteto pokaza deka nema potreba za zagrizuvanje(y)

Inaku posle Sanchez morase Villa da vleze, ama se si mislam deka Tito go forsira Sanchez za da go izvlece najdobroto od nego t.e gleda nekoj potencial vo nego sto vo momentov ne uspeva da go pokaze

Тоа е тоа момци,можеби испуштивме победа али и вака не е лошо и повторно сме на +8 во однос на Реал,иако можевме да имаме и +11, можеме да жалиме само што на крајот испуштивме победа, иначе за мечот нема што да кажам изигравме одлично и многу малце фалеше за победа.. Меси одличен како и на секој меч,посебно ќе го потенцирам вториот гол од слободенм си влезе човекот во серија 2 меча по ред со Реал дава гол од слободен,иначе на Меси му фали уште еден гол да се изедначи со Ди Стефано, а уште два гола да стане прв стрелец на сите времиња на Ел Класико.. иначе сигурен сум дека да беа Пујол и Пиќе во одбрана или еден од нив, дека ќе тепавме денес и немаше да примиме 2 гола, иако можеби и одбраната и не е до толку крива,иако при вториот гол поставија лоша офсајд стапица,а првиот гол според мене е грешка на Валдез,таа топка мораше да ја фати и не смееше да влезе:( како и да е.сега имаме 2 недели одмор во Шпанија а потоа гостуваме кај Депортиво, меч од кој што очекувам 3 бода :D

2-2 Задоволен поради тоа што одигравме во целост одличен натпревар, тимот од Мадрид го надигравме во поголемиот дел од натпреварот .... Незадоволен сум од несреќата која ја имавме на крајот, посебно за пречката на Монтоја .... Акцијата беше како од бајките ....
Кога го видов составот на крај памет ни не помислив Адриано дека ќе игра централен .... Но, кога почна натпреварот се ми беше јасно ... Адриано одигра ПОДОБРО од Сонг на стоперската позиција, замислете прв пат Адриано , офанзивниот лев бек игра на стоперската позиција и одигра солиден натпревар .... Каков универзален играч, лев бек, десен бек, лево крило, средина, еве сега и стопер .... И секаде каде и да игра тоа го прави максимално ...
Секоја чест за Тито, по толку маки со одбраната, кога двајцата стандардни се повредени и кога сите очекуваат таму да игра Сонг Билонг, става сосем трет играч и тоа го прави сосема солидно ....

За мене мен оф тхе меч е Меси , а веднаш после него најзаслужен е Серхио .... Каков само натпревар одигра нашиот Бускетс ...

Kako toa Adriano izigra dobro, vtoriot gol a i stativata na Benzema po negova krivica. Ne e negova prirodna pozicija ama da kazeme deka odigral dobro ne biva. Ist kurac mada Song seuste vazi ko nov igrac. Mene me zagrizuvase toa sto Real mnogu lesno stvaraa sansi za gol, sto ne bilo slucaj drugite sezoni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom