Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Најслаби сме во играта со глава, сите ниски ни се, мада тука е Бускетс ама он со глава е труп!

Бускетс и Педро најдобри на теренот сеа за сеа (y)

компензира нешто безвеза судијата,чист пенал од несмасниот Пепе....

wowwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!! Messi:vozbud::vozbud::vozbud:
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 21:36 ---
Kakva sansa ispustivme ... Montoya i Pedro mozea da se proslavat

за Монтоја малку фалеше,а Педро избрза многу :tapp:

без халфови против толку брзи напаѓачи како Ди Марија,Озил,Роналдо добро заврши натпреварот

Имаме топ десен бек за во иднина Монтоја. И покрај тешката ситуација со одбраната супер се држевме. Меси, Педро, Алба имаат од мене 10ка. Не знам зашто не му се даде шанса на Виља. Фабре кога игра со Иниеста и Чави едноставно се губи.

Colours-of-Catalunya-are-displ_54352363669_54115221152_960_640.jpg

PROTECTIVE-REPEAT-Barcelona-s-_54352365174_54115221152_960_640.jpg

Требаше да се добие овој меч, ах бее Педро!

Не можам да му го заборавам контрата со Меси и Педро не ја пратеше баш најдобро топката па му избега!

Имаме топ десен бек за во иднина Монтоја. И покрај тешката ситуација со одбраната супер се држевме. Меси, Педро, Алба имаат од мене 10ка. Не знам зашто не му се даде шанса на Виља. Фабре кога игра со Иниеста и Чави едноставно се губи.
Па Фабре и не изигра лошо според мене. Само Виља требаше место Алексис да влезе за да направи промена. Алексис со враќањето топка назад ништо не праи.

Ах како не влезе пречката на Монтоја, гол ипол ќе беше, а и Педро мораше подобро да ја шутне на крајот.

У второ одлично изиграа момците, освен што зезнаа при вториот гол на Роналдо, каде мораше Адријано навремено да се повлече за офсајд стапица, другото беше на ниво, лесно можеше и да славиме на крајот.

Се на се, после второво полувреме криво ми е што не славевме, имавме добри шанси, имаше спорна ситуација за пенал над Иниеста, судијава ептен му прогледуваше низ прсти на Алонсо кој мораше да добие втор жут после неколкуте фаули од позади што ги направи..Заслуживме победа, јебига, Реал само 30 минути играше подобро од Барса, останатото време Барса беше тимот кој беше подобар.

У секој случај, предноста на табелата останува иста, 8 бода си се 8 бода, иако малце фалеше за 11.

И да, Алвес е катастрофа у последно време.

Тоа е тоа што го очекував после последниот натпревар во супер купот на Бернабе. Кажав тогаш дека покажаа момците натпреварувачки дух и дека парираа одлично и покрај тоа што беа со играч помалце. Ги имавме во рака, штета што не влезе тоа од Монтоја и она последното од Педро.

Сепак остануваме на 8 бода разлика... Тито покажува дека не е некој треторазреден тренер и дека навистина знае што прави. Има храброст во така важен натпревар да излезе со многу ризична формација против најголемиот ривал и да биде многу, многу блиску до победа. Се надевам дека ќе продолжи вака.

П.С. Мислам дека дека ја најдовме замената за Алвес... (y)

Педро уште малце требаше да иде и да ја спука. Али ај, Задрид, ќе киксне .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom