Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се сигурни комшииве дека ќе победат ама ако :)
Околу составот сакам да почнеме си Пиќе и Бускетс на стоперските позиции, а Сонг во средина пошо Бускетс ми е некако по одговорен од Маскерано, видовме и на последното ЕлКласико и МВП у нападот. Мислам дека Виља е спремен и желен за игра, неможам да го гледам Санчез, боље Фабрегас да почне него тој.
Бускетс во одбрана НЕ! Значи тоа го имаме видено, не функционира и крај на муабетот. Поарно некој младинец + Сонг/Маске отколку Бускетс. Бускетс ни треба кај шо е најдобар - ДМФ!!! Ако можи Пиќе да игра тогаш супер, ако не приморани сме на Сонг - Маске комбинација. То то, молете се нападот да работи најдобро шо можи и да има срејча одбраната. Средината секогаш можо да ја добијаме, макар и да имаме 5 деструктивци од спротивната страна.

Cesc: "Prvi dan kada je Messi došao na trening, igrali smo jedan-na-jedan. Bio sam dobar, ali nikako nisam uspjevao da mu uzmem loptu." :D

Кажав и пак ќе се повторам .... Срце ми кажува дека Фабрегас ќе го реши натпреварот вечерва !!!! VISCAAAAA

Од она што го читам по веснициве Тито го држи составот во најголема тајна, се што се пишува за евентуални комбинации е само шпекулација, на вчерашниот прес рече дека се ќе се дознае еден час пред почеток на натпреварот. Никој не дава официјална потврда дали Пике е спремен иако тренираше со групата на вчерашниот тренинг.ж

Ронииии маестроо:cuc:

znaci i oficijalno maskerano i song vo odbranata
da se nadevame deka nema da mu dadat da pomine ni edna topka na gnasite :)

Koj ima TV+ tamu moze da gleda ke ima prenos , bugarska televizija e. :)

на кабловска обична пренос тешко а? гледам на спорт клуб прајм пак ќе има ама ретко кој ја фаќа неа...

досега сезонава не памтам барса да сум ја гледал ко нормален чоек пред телевизор... да ти се плукнам

Добро бе чим аватар не ти се менува, на потписче да се кладиме :) .... И со Песната во одбрана, гол вечерва НЕ ПРИМАМЕ :)
Се договоривме јас и ти готово :)
Текст за Пујол
Малку подолго е, ама морате да го прочитате.

3702_434766756559511_1612683774_n.jpg

Фабрегас прв во клубскиот автобус, да се соберат и патуваат на Камп Ноу .... Цеск е пресреќен се гледа, сигурно стартува вечерва :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom