Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ваљда трета среа ќе биде за Фабре.
Туку Дани пак се повредил....

Во прво Фабрегас немаше среќа да погоди, ова му беше fail шут ... Иниеста исто ја забоде пред некое време, тогаш никому ништо :icon_lol:

Во прво Фабрегас немаше среќа да погоди, ова му беше fail шут ... Иниеста исто ја забоде пред некое време, тогаш никому ништо :icon_lol:
Разликата е што Фабрегас нема самодоверба поради лошата игра во последно врема, а Ињеста никад не знаел да дава голови.

Разликата е што Фабрегас нема самодоверба поради лошата игра во последно врема
Баш ова сакав да го пишам, самодоверба му фали, и дај нека го стават Виља место Санчез, ко да го заборавија на клупа.

За крај го очекувам Виља наместо Алексис(кој иако делуваше изгубено, како да се разбуди со 2те финти што им ги направи).

Хах, сеа го приметив Тито. На клупа со маичка по кратки на трибина со одело. Ѕвер.
--- надополнето: 2 септември 2012 во 23:05 ---
За крај го очекувам Виља наместо Алексис(кој иако делуваше изгубено, како да се разбуди со 2те финти што им ги направи).
Изглеа ко да јадел шамари на полувреме ама пак ништо корисно не праи после дриблинзите.

Имаме шампионска среќа годинава, барем засега. Лани не можевме да тепаме ваква утакмица. Кога им реков на мадридистите лани дека тие ја имаат таа среќа, си рекоа дека ги критикувам и завршив со бан.

Lelelee ama tecna igra imavme u ppppppmmmmmmmmmm....
Abe kakva tecna igra.anemicni bevme,samo topka znaevme da zadrzime nisto poveke.Nemavme plan za gol da dademe,samo kruzi kruzi kruzi kruzi......
Pep te molam od kade i da go donese Cesc vrati go te molam vednas.....
Song odlicno.....
Ne mi e jasno zosto ne go igra Villa....Oporaven e 100 %...A pak ako ne e,ondak zosto ne donesovme drug napagac ?
Vaka ne odi rabotata......Mnogu sum razocaran....

Аууу ако ни го здрвеше Џонас на крај ќе имаше плачки....
Ама ајде добро испадна.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom