Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дечко у потпис ти е Мајмунот :facepalm:
Што да правам сега??? заради вас да го шутнам како гомно??? не бе братче!!! Да сте вие на наше место ќе видите како е ама до сега не сте осетиле и со среќа нека ви е понатаму.

Честито Победа, ви ја честитам за прв пат!!!
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:18 ---
Не плескате како што ви сака курот и ви се може и без нозе да играте ама бидете еднаш реални и сватете не нас фановите на Реал, ако сакате:)

Што да правам сега??? заради вас да го шутнам како гомно??? не бе братче!!! Да сте вие на наше место ќе видите како е ама до сега не сте осетиле и со среќа нека ви е понатаму.

Честито Победа, ви ја честитам за прв пат!!!
--- надополнето: 19 јануари 2012 во 01:18 ---
Не плескате како што ви сака курот и ви се може и без нозе да играте ама бидете еднаш реални и сватете не нас фановите на Реал, ако сакате:)

Не треба заради мене или нас да го шутнеш, треба заради себе, едноставно нема никаква врска за кој навиваш!
Крајно контрадикторна слика добивам за тебе, Бензема па Пепе, не иде..

Не треба заради мене или нас да го шутнеш, треба заради себе, едноставно нема никаква врска за кој навиваш!
Крајно контрадикторна слика добивам за тебе, Бензема па Пепе, не иде..
Може за вториот да си во право ама за првиот си тотално грешка. Да не треба да го дркам на Роналдо??? не ме заебавај бе.

Може за вториот да си во право ама за првиот си тотално грешка. Да не треба да го дркам на Роналдо??? не ме заебавај бе.

Не ме разбра, супер е Бензема! И никако дркање на К.Роналдо, ама пак треба да имаш почит, ипак даде гол денес беше коректен и се трудеше да игра фудбал. Ништо од ова не важи за Мајмунон!

408135_10150592161940469_351142070468_11350850_749970785_n.jpg

статистика од утакмицата :cuc::cuc::cuc:

^ Ова го барав... инаку честита нека ни е победата и незнам веќе што да кажам...

Бускетс:cuc:

Неколку работи после натпреварот

via Barcastuff

Guardiola: "Pinto is a fantastic goalkeeper. Maybe people have doubts because of his looks, I have a lot of confidence in him

Guardiola: "I keep on thinking that the difference between the two teams are details. We almost never score from a corner and today we did.

Barcelona have never been eliminated from the cup after winning 1-2 away in the first leg

Maрка:
Барселона се израмни во победите со Р. Мадрид на Ел Класико, и двата тима имаат по 86 победи
Кој треба да го чува Меси ?? - со неговите дриблинзи тој е несопирлив за одбраната на Мадрид.
Рамос: Ние се прилагодуваме на филозофијата на Мурињо
Мундо депортиво
Чави; Тоа е Пепе
Иниеста; Секој е одговорен за своите постапки, тоа што луѓето го гледаат е прекрасен фудбал и удирање.
Пеп: Оваа победа не прави горди.

Вообичаена завршница
Бензена за шемата на Му: Со овој систем нападот највеќе пати.

Еј колку се смеев само на ова:pos::pos:
Озил отиде по бурек :)
Разликата помеѓу нашите и нивните играчи. Нашите прават противниците да паѓаат на земјата без воопшто да ги допрат. А нивните те отепаат и паѓаш на земја и после те дотепаат за да се осигураат дека си тепан.

Секоја чест, стварно! Иако сакав многу како лаик за шпанска лига, Реал да победи, едноставно.. и повеќе од заслужено Барселона победи и нема што повеќе да се коментира. Капа доле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom