Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
fanovite na real sakale da se igra so 4 napagjaci,a isto taka i mou kaza deka planira da igra so 4 napagjaci kikicka benz higu i di maria
bi trebalo taa igra da ni odgovara nas povike,no vo slucaj da ne sme so 3 vo dobrana

fanovite na real sakale da se igra so 4 napagjaci,a isto taka i mou kaza deka planira da igra so 4 napagjaci kikicka benz higu i di maria
bi trebalo taa igra da ni odgovara nas povike,no vo slucaj da ne sme so 3 vo dobrana

Со 4 напаѓачи а ? Шо филм гледаше последно ? :pos:

Каде прочита дека Му сакал да игра со 4 напаѓачи кога тактиката и двата тима ја чуваат како најголемо изненадување.Не се замарајте да пробувате да правите анализа кој со која формација и играчи ќе искочи.Од недостиг на информации некој спортски портали шпекулираат и креваат рејтинг на Ел Класико.;)

Victor Valdes has the all-time (and ongoing) record of consecutive clasicos without a loss: 10

Мурињо не би излегол со Ди Марија, Кристијано, Бензема и Пипита заедно во натпревар против Барса ни на пријателска, а не сега. :)
Не си правете филмови и не се замарајте со тоа како ќе игра Мурињо, на нас ни е битно што ние имаме на списокот и како треба ние да играме(играчите де, не ние). Мене Цеск не ми се остава на клупата.
Еве ЕлМундоДепортиво што типува, нешто за што има и голема веројатност Пеп да го избере.
385421_315173628507512_146032762088267_1144511_1263616850_n.jpg

Маскерано - ме густа! Многу е сигурен во последниве утакмици, какви топки спречува и прибира тоа чудо. Супер е составот за победа :)

Леле ама нервозен сум у пм....Ако излези Пеп со стандардната формација и стандардните 11мина (Санчез место Педро) мислам дека ќе имаме добар резултат.Но,ако излези со 3-4-3 формација или со Фабре како лажна 9ка-лошо ни се пишува. Зошто ? Ако игра Фабре како лажна 9ка,Меси се префрлува на десната страна како крило,а кога тоа ќе се направи се остава многу простор по таа страна каде што ќе делуваат Марсело и КР.Нема кој да му помогне на Дани против КР и Марсело,не верувам дека Меси до толку ќе се врати назад како што тоа го прави Педро по таа страна.Со 4-3-3 газевме се пред нас,па да продолжиме со таа формација...
п.с : Фактор Меси !!!

оваа песна од Star Wars најубаво го опишува утрешниот дуел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom