Фан Клуб: Барселона

I

IBIZA SOUND

Гостин
fanovite na real sakale da se igra so 4 napagjaci,a isto taka i mou kaza deka planira da igra so 4 napagjaci kikicka benz higu i di maria
bi trebalo taa igra da ni odgovara nas povike,no vo slucaj da ne sme so 3 vo dobrana

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
fanovite na real sakale da se igra so 4 napagjaci,a isto taka i mou kaza deka planira da igra so 4 napagjaci kikicka benz higu i di maria
bi trebalo taa igra da ni odgovara nas povike,no vo slucaj da ne sme so 3 vo dobrana
Со 4 напаѓачи а ? Шо филм гледаше последно ? :pos:

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Каде прочита дека Му сакал да игра со 4 напаѓачи кога тактиката и двата тима ја чуваат како најголемо изненадување.Не се замарајте да пробувате да правите анализа кој со која формација и играчи ќе искочи.Од недостиг на информации некој спортски портали шпекулираат и креваат рејтинг на Ел Класико.;)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Victor Valdes has the all-time (and ongoing) record of consecutive clasicos without a loss: 10

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.701
Поени од реакции
22.842
Мурињо не би излегол со Ди Марија, Кристијано, Бензема и Пипита заедно во натпревар против Барса ни на пријателска, а не сега. :)
Не си правете филмови и не се замарајте со тоа како ќе игра Мурињо, на нас ни е битно што ние имаме на списокот и како треба ние да играме(играчите де, не ние). Мене Цеск не ми се остава на клупата.
Еве ЕлМундоДепортиво што типува, нешто за што има и голема веројатност Пеп да го избере.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Маскерано - ме густа! Многу е сигурен во последниве утакмици, какви топки спречува и прибира тоа чудо. Супер е составот за победа :)

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Леле ама нервозен сум у пм....Ако излези Пеп со стандардната формација и стандардните 11мина (Санчез место Педро) мислам дека ќе имаме добар резултат.Но,ако излези со 3-4-3 формација или со Фабре како лажна 9ка-лошо ни се пишува. Зошто ? Ако игра Фабре како лажна 9ка,Меси се префрлува на десната страна како крило,а кога тоа ќе се направи се остава многу простор по таа страна каде што ќе делуваат Марсело и КР.Нема кој да му помогне на Дани против КР и Марсело,не верувам дека Меси до толку ќе се врати назад како што тоа го прави Педро по таа страна.Со 4-3-3 газевме се пред нас,па да продолжиме со таа формација...
п.с : Фактор Меси !!!

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

оваа песна од Star Wars најубаво го опишува утрешниот дуел

Kajgana Shop

На врв Bottom